Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Δολοφόνησαν γνωστό ηθοποιό!

Ανείπωτη τραγωδία!

18 Απριλίου 2019 09:29
Είδηση σοκ: Δολοφόνησαν γνωστό ηθοποιό!

Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Δολοφόνησαν γνωστό ηθοποιό, πυροβολώντας τον στο δρόμο.

Ο ηθοποιός δέχτηκε επίθεση την Τετάρτη το βράδυ. Όπως αναφέρει η αστυνομία, κλήθηκε στο σημείο στις 20:00 το βράδυ, όπου και τον βρήκε αιμόφυρτο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον 42χρονο Bradley Welsh όπου έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία T2 Trainspotting. Ο ηθοποιός, έφερε σοβαρούς τραυματισμούς και άφησε την τελευταία του στιγμή στο δρόμο, στο σημείο που του επιτέθηκαν.

«Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να έχουν έντονη παρουσία στην περιοχή για να συνεργαστούν με τον κόσμο και να συγκεντρώσουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την έρευνα. Όποιος πιστεύει ότι έχει σχετικές πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία», δήλωσε η αστυνομία της Σκωτίας.

Tρόμος στο Πακιστάν: Ένοπλοι δολοφόνησαν 14 άτομα σε λεωφορείο!

Φρικτό περιστατικό συνέβη στο Πακιστάν. Ένοπλοι εισέβαλαν σε λεωφορείο και σκότωσαν 14 άτομα που ήταν επιβάτες. Τα όσα είπαν οι επιζώντες ανατρίχιασαν τις τοπικές αρχές.

Ένοπλοι κατέλαβαν λεωφορείο και δολοφόνησαν 14 ανθρώπους στο νοτιοδυτικό Πακιστάν, όπως μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, λεωφορείο το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από το Καράτσι στην Γκαουάνταρ αγνοείτο από νωρίς σήμερατο πρωί, όταν πιστεύεται πως κινείτο σε παραθαλάσσιο αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις δύο πόλεις.

Κατά τις ίδιες πηγές, επιζήσαντες αφηγήθηκαν στους αστυνομικούς πως οι εκτελεστές διάλεξαν με προσοχή τα θύματά τους, αφού εξέτασαν τις ταυτότητές τους, και στη συνέχεια εγκατέλειψαν τα πτώματα. Δεν είναι ακόμη σαφές γιατί στοχοθετήθηκαν από τους ένοπλους οι συγκεκριμένοι 14 επιβαίνοντες στο λεωφορείο, ούτε και ποιοι ήταν οι εκτελεστές.

Στη νοτιοδυτική επαρχία Μπαλουτσιστάν δρουν τόσο αυτονομιστές αντάρτες, μειονοτικοί Βελούχοι, όσο και ισλαμιστές εξτρεμιστές. Οι Βελούχοι στοχοθετούν συχνά πρόσωπα που ανήκουν σε άλλες εθνοτικές ομάδες, ενώ οι τζιχαντιστές κυρίως μειονοτικούς σιίτες, ιδίως μέλη μειονοτήτων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share