Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Θάνατος 22χρονης Αρετής: Η τελευταία συνάντηση πριν το θάνατό της!

Ποιο πρόσωπο είδε για τελευταία φορά;

16 Απριλίου 2019 19:25
Θάνατος 22χρονης Αρετής: Η τελευταία συνάντηση πριν το θάνατό της!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω μετά τα στοιχεία από οπτικοακουστικό υλικό.
Η 22χρονη, το τελευταίο βράδυ πριν από τον θάνατό της κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω γύρω στις 22:30 το βράδυ κρατώντας μια τσάντα η οποία περιείχε διάφορα πράγματα, πιθανότατα βιβλία, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Δέκα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο διαμέρισμα δίχως να κρατά την τσάντα, ενώ μερικές ώρες αργότερα ξανακατέβηκε κρατώντας σακούλες σκουπιδιών. Άφαντο το ζευγάρι από το φιλικό περιβάλλον της! - Έκλεισαν προφίλ και δεν πήγαν καν στην κηδεία της! (Video)

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Πατρίς ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, οι αστυνομικοί περιμένουν τα δεδομένα που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να πληροφορηθούν με ποιο πρόσωπο επικοινώνησε η Αρετή για να κανονίσει συνάντηση και πιθανότατα να του δώσει την τσάντα. «Για μας το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε εκείνη την κρίσιμη ώρα, βράδυ Παρασκευής, δηλαδή μερικές ώρες πριν από το μοιραίο, έχει πολύ μεγάλη αξία για όλες τις έρευνες και θα δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει. Αυτό θα προκύψει από την άρση του απορρήτου των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί στο κινητό της τηλέφωνο», τόνισε ο κ. Τζαβάρας.

«Επίσης μεγάλο ερωτηματικό είναι γιατί χρειάστηκε από το βράδυ της Πέμπτης να έχει καταδικάσει σε πλήρη ακοινωνησία με τους δικούς της, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο», ανέφερε ο κ. Τζαβάρας και σημείωσε πως τα βιβλία τα οποία –σύμφωνα με ισχυρισμούς φίλων της– διάβαζε και τα οποία σχετίζονταν με τον σατανισμό, δεν έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της.

Εξελίξεις θρίλερ στην υπόθεση της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου: Τι θα συμβεί την Δευτέρα;

Εξελίξεις θρίλερ στην υπόθεση της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου: Τι θα συμβεί την Δευτέρα;

Μπορεί να έχουν περάσει 10 μέρες από τον θάνατο της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου, ωστόσο οι εξελίξεις σοκάρουν! Τι θα γίνει από Δευτέρα;

Ευρύ φάσμα προσώπων από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν από τις αρχές της επόμενη εβδομάδας στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής, οι οποίοι χειρίζονται με πολλή προσοχή την υπόθεση.

Από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών έχει δοθεί αναλυτικά η σειρά ενεργειών που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα ρίξουν φως σε κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Η αρχή θα γίνει με το ιδιόχειρο σημείωμα, για να διαπιστωθεί αν είναι γνήσιο και αν έχει γραφτεί καθ’ υπαγόρευση, και με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Εξελίξεις θρίλερ στην υπόθεση της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου

Για την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, καθώς χρειάζεται η συνδρομή από το εξωτερικό, για αυτό και το βάρος έχει δοθεί στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις της 22χρονης τις τελευταίες ημέρες. Οι αστυνομικοί ήδη ερευνούν αν τελικά έγινε η επίσκεψη στο μέντιουμ, με βάση τις μαρτυρίες φίλων της κοπέλας για επικείμενο ραντεβού, ενώ υπό επεξεργασία είναι και οπτικοακουστικό υλικό που θα δείξει αν και ποιος επισκέφθηκε την Αρετή στο σπίτι της και αν βρισκόταν στον χώρο λίγο πριν αυτή καταλήξει.

Χθες ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσε υπόμνημα στις αστυνομικές αρχές, στο οποίο περιλαμβάνεται όλο το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από την οικογένεια σχετικά με την Αρετή και το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει για λυθεί ο γρίφος.

Εξέλιξη τώρα: Μαρτυρία σοκ για τους σατανιστές και για τον θάνατο της 22χρονης Αρετής που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω!

Από την πρώτη στιγμή το Athensmagazine.gr σας είχε παρουσιάσει την σκοτεινή υπόθεση για το θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας ψυχολογίας που βρέθηκε νεκρή στις 20 Μαρτίου στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω.

Εχθές με ένα αναλυτικό μας ρεπορτάζ σας δώσαμε το αποκλειστικό, ότι δηλαδή έχουν προσαχθεί στην ασφάλεια του Αιγάλεω άτομα που φαίνεται να έχουν στενή σχέση με την 22χρονη Αρετή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας τα άτομα αυτά που προσήχθησαν στην αστυνομία ήταν άτομα που το μοιραίο βράδυ βρισκόντουσαν στο σπίτι της Αρετής!

Το αν αυτά τα άτομα έχουνε σχέση με το θάνατο της κοπέλας, της φοιτήτριας ψυχολογίας αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Εξελίξεις θρίλερ στην υπόθεση της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου

Για αυτό το λόγο οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν ανακρίσεις στο στενό περιβάλλον της φοιτήτριαςαλλά ταυτόχρονα αργά και σταθερά συλλέγουν και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται πέριξ της πολυκατοικίας όπου έμενε η Αρετή.

Το Athensmagazine.gr όμως θα σας δώσει άλλη μία αποκλειστική είδηση σήμερα που σίγουρα θα συζητηθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ μας υπάρχει μαρτυρία ανθρώπου που έμενε στην ίδια πολυκατοικία με την 22χρονη Αρετή, όπου η μάρτυρας ,υποστηρίζει ότι το κρίσιμο βράδυ 20 Μαρτίου ακουγόντουσαν από το διαμέρισμα της αρετής φωνές και θόρυβοι!

Η μάρτυρας που είναι γυναίκα και μένει στο ακριβώς από κάτω διαμέρισμα που έμενε εκεί η Αρετή υποστηρίζει ότι μετά τις δύο τα μεσάνυχτα η γυναίκα άκουσε θορύβους και αδιευκρίνιστες φωνές από το διαμέρισμα,υπέθεσε, είπες αστυνομικές αρχές, πως στο σπίτι της Αρετής γινόταν κάποιο φοιτητικό πάρτυ.

Από αυτό και μόνο οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση!

Ποιοι ήταν στο σπίτι της Αρετής το μοιραίο βράδυ που έχασε τη ζωή της;

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share