Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Τοπαλούδη: Για πρώτη φορά ο 19χρονος Αλβανός μιλά μέσα από τις φυλακές!

"Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ροδίτης..."

16 Απριλίου 2019 09:45
Δολοφονία Τοπαλούδη: Για πρώτη φορά ο 19χρονος Αλβανός μιλά μέσα από τις φυλακές!

Μέσα από τις φυλακές Γρεβενών για πρώτη φορά μίλησε ο Αλβανός, που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο 19χρονος Αλβανός, που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Αλβανός κατηγορούμενος ήταν απότομος και έδειχνε να γνωρίζει ότι ο Έλληνας Ροδίτης, τον κατονομάζει ως ένοχο.

Ερωτηθείς πώς αντιδρά που ο Ροδίτης δηλώνει αθώος και του «ρίχνει» επάνω του το φταίξιμο, ο Αλβανός, ο οποίος είχε σοκάρει με την ομολογία του, απαντά: «Δε με νοιάζει τι βγαίνει και λέει ο Έλληνας. Εγώ έχω δικηγόρο».

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση του πατέρα της Ελένης φοιτήτριας.

«Η αλήθεια είναι για εμάς ξεκάθαρη. Και οι δύο έκαναν αυτά που έκαναν. Αν θέλουν, να αποδείξουν ποιος από τους δύο τη χτύπησε, ποιος από τους δύο έβαλε το μαχαίρι, ποιος από τους δύο την πέταξε στη θάλασσα» λέει ο Γιάννης Τοπαλούδης, υποστηρίζοντας ότι ένα άτομο δεν μπορούσε να το κάνει μόνο του. Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη δεν έχουν καμία επαφή.

Έγκλημα στη Ρόδο: Η αστυνομία ερευνά τρία σπίτια εμπλεκομένων!- Κατέσχεσε λάπτοπ και κινητά!

Συνεχίζονται οι έρευνες για το έγκλημα στη Ρόδο και την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, με την ΕΛΑΣ να μπαίνει σε σπίτια τριών εμπλεκόμενων στην υπόθεση και να κατάσχουν αντικείμενα που να μπορεί να φέρουν στο φως πολύτιμα στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Δημοκρατική της Ρόδου, οι αστυνομικοί πήγαν στις οικίες τους και πήραν στα χέρια τους συσκευές κινητών τηλεφώνων (σε λειτουργία και μη) αλλά και υπολογιστές, προκειμένου ακολούθως να τα αποστείλουν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί και εργαστηριακά αν υπάρχουν σε αυτά αντίγραφα του βίντεο, που καταγγέλθηκε ότι μαγνητοσκόπησε ο πρώτος κατά την διάρκεια συνευρέσεως φίλου του με την φοιτήτρια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικία του πρώτου η μητέρα του παρέδωσε στους αστυνομικούς πέραν των κινητών τηλεφώνων σε λειτουργία και δύο παλαιότερες σπασμένες συσκευές.

Θυμίζουμε ότι και οι τρεις, αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Τι είχαν πει οι τρεις στις καταθέσεις τους Διατείνονται ότι στα μέσα Νοεμβρίου του 2017 μετέβησαν από τα Μάσαρη σε νυχτερινό κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου για να διασκεδάσουν.

Αφού πήραν ποτά από το μπαρ κάθισαν σε τραπέζι του καταστήματος στριμωγμένοι γιατί υπήρχε μεγάλος αριθμός θαμώνων. Δύο κορίτσια, όπως είπαν, που ήταν δίπλα τους, κάθισαν στο τραπέζι τους και γνωρίστηκαν.

Η Ελένη Τοπαλούδη, όπως είπαν, που τους προσέγγισε και τους συστήθηκε.

Αρχικά έδειξε ενδιαφέρον για τον 17χρονο τότε της παρέας, o oποίος ισχυρίζεται ότι τον ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός του και τον ρωτούσε διάφορα για τη ζωή του, ενώ φιλήθηκαν εντός του καταστήματος.

Ο 19χρονος διατείνεται ότι αισθάνθηκε άβολα και ζήτησε από τους φίλους του να συνεχίσουν την διασκέδασή τους αλλού, πράγμα που έκαναν.

Μετέβησαν, όπως ισχυρίζονται σε παρακείμενο κέντρο και λίγη ώρα μετά κατέφθασαν εκεί η Ελένη Τοπαλούδη με την φίλη της και κάθισαν μαζί τους.

Ακολούθως πήγαν για φαγητό σε παρακείμενη πιτσαρία και όπως υποστηρίζουν, οι δύο κοπέλες (κυρίως η Ελένη) τους ζήτησαν να τις μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους στις οικίες τους.

Ο ανήλικος κάθισε στο αυτοκίνητο στην πίσω θέση με την Ελένη και την φίλη της και εκεί ήταν διαχυτική απέναντί του. Η φίλη της, τους ζήτησε να μεταβούν σε γνωστό σουβλατζίδικο στην περιοχή των 100 μαγαζιών για να πάρει φαγητό, ενώ η Ελένη ζήτησε από τον οδηγό να την μεταφέρει στο σπίτι της.

Μετέβησαν, όπως περιέγραψαν στην οικία της Ελένης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και εκεί τους κάλεσε για καφέ.

Δεν είχε, όπως είπαν ζάχαρη και ο ανήλικος τότε δεν ήπιε καφέ αλλά μόνο οι δύο φίλοι του.

Περιγράφοντας την οικία, ισχυρίστηκαν ότι ήταν ακατάστατη με πολλά μπουκάλια ρετσίνας στο τραπέζι και υπολείμματα φαγητού.

Ο 20χρονος, όπως υποστηρίζουν, μετέβη στην τουαλέτα του σπιτιού για την ανάγκη του και λίγη ώρα αργότερα συνευρέθηκε με την Ελένη ερωτικά.

Διαμαρτυρήθηκαν διότι εμφανίζονται ως βιαστές και ως συνδεόμενοι με την δολοφονία της με αποτέλεσμα να υφίστανται έναν καθημερινό κοινωνικό εκφοβισμό και να έχει καταστραφεί η ζωή τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share