Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Ο πατέρας του επιχειρηματία ξεσπάει! «Θέλουμε να ξέρουμε ποιος είναι πίσω από τον δολοφόνο»! (Video)

«Ήταν πολύ αγαπητός, δεν είχε καθόλου εχθρούς»

15 Απριλίου 2019 15:45
Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Ο πατέρας του επιχειρηματία ξεσπάει! «Θέλουμε να ξέρουμε ποιος είναι πίσω από τον δολοφόνο»! (Video)

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του πατέρα, του αδικοχαμένου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, τον οποίο δολοφόνησαν πριν από λίγο καιρό έξω από το αυτοκίνητο του!

Ο πατέρας του Γιάννη Μακρή μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ και την Τατιάνα Στεφανίδου, λέγοντας πως η σύλληψη του εκτελεστή δεν αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη την οικογένεια, καθώς αυτό που θέλουν είναι να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από την δολοφονία και ποιος έδωσε την εντολή να τον σκοτώσουν!

Ο ίδιος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον γιο, λέγοντας ότι ήταν πολύ αγαπητός και δεν είχε καθόλου εχθρούς!

«Εμείς είμαστε στην Αυστραλία και ξέρουμε μόνο ότι πιάσανε τον δολοφόνο. Τίποτα άλλο…», είπε αρχικά στην εκπομπή ο πατέρας του Γιάννη Μακρή και πρόσθεσε: «Δεν είχε εχθρούς, ούτε φοβόταν τίποτα απολύτως. Δεν είχε ανησυχίες, τίποτα. Πώς έγινε αυτό το πράγμα κι εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε…».

Παράλληλα, ο πατέρας του Γιάννη Μακρή τόνισε ότι η οικογένειά του ζητάει απαντήσεις, καθώς με τη σύλληψη του εκτελεστή δεν μπορούν να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι: «Τον έπιασαν τον δολοφόνο και είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν μπορούμε να χορεύουμε. Θέλουμε να ξέρουμε όμως ποιος είναι πίσω από τον δολοφόνο…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ:

Επίσης, διαβάστε εδώ στο Athensmagazine.gr τα νέα στοιχεία στην υπόθεση, βρήκε το όπλο του συζύγου της η Βικτώρια Καρύδα!

Βικτώρια Καρύδα: Αποκαλύπτει τι θα έλεγε στους δολοφόνους που στέρησαν την ζωή του άνδρα της!

Η Βικτώρια Καρύδα σε συνέντευξη της στο Πρώτο θέμα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ζωή της σήμερα, σχεδόν έξι μήνες μετά την στυγερή δολοφονία του συζύγου της και αποκάλυψε τι θα έλεγε στους ανθρώπους που στέρησαν την ζωή από τον Γιάννη Μακρή!

Η ζωή μετά;

Ήταν τόσο κουραστικό. Ειδικά οι δημοσιογράφοι με τις κάμερες. Δέχτηκα τόση πίεση από όλους. Σαν να ήταν κάτι χαρούμενο. Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος μερικές φορές να αφήσει ήσυχη την οικογένεια. Όταν έχεις παιδιά… τα παιδιά τρομάζουν. Έχουν περάσει 5,5 μήνες και νιώθω σαν να ήταν χθες. Στο σπίτι που κινούμαι νιώθω σαν να είναι ο Γιάννης, μέσα… νιώθω σαν να είναι ακόμα μαζί μου.

Να σας θυμίσουμε τα νέα στοιχεία στην υπόθεση! - Βρήκε το όπλο του συζύγου της η Βικτώρια Καρύδα! (Video)

Σε αυτούς τους ανθρώπους έχετε να πείτε κάτι;

Δεν ξέρω να πω και άσχημες λέξεις στα ελληνικά για να εκφράσω τα αισθήματά μου. Αυτό που γίνεται στον κόσμο. Έχουν χαζέψει όλοι. Η δολοφονία είναι κάτι…

Να πάρεις την ζωή του ανθρώπου είναι μεγάλο πράγμα. Πως μπορεί να σε ενοχλήσει ένας άνθρωπος για να καταντήσεις να φτάσεις σε αυτό το σημείο; Θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι αυτός που πλήρωσε, που έβαλε και έναν ακριβό δικηγόρο σε αυτόν τον… μην πω καμία λέξη. Το λιγότερο δεν ξέρω…

Η φυλακή για εμένα είναι το λιγότερο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share