Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Νέα στοιχεία στην υπόθεση! - Βρήκε το όπλο του συζύγου της η Βικτώρια Καρύδα! (Video)

Τι είπε στον ανακριτή!

9 Απριλίου 2019 21:14
Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Νέα στοιχεία στην υπόθεση! - Βρήκε το όπλο του συζύγου της η Βικτώρια Καρύδα! (Video)

Ο Βικτώρια Καρύδα φέρεται να κατέθεσε τρεις φορές στην ανακρίτρια για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, ενώ βρήκε και το όπλο του συζύγου της!

Ποια είναι τα νέα στοιχεία;

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR η Βικτώρια Καρύδα προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε τις αρχές για να φθάσουν στα ίχνη του εκτελεστή και κατέθεσε τρεις φορές.

Στην τελευταία μάλιστα παρέδωσε το όπλο του Γιάννη Μακρή, το οποίο ανακάλυψε εντελώς τυχαία μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί στο σπίτι του. Η ίδια δήλωσε ότι αγνοούσε την ύπαρξη του.

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε ότι κρίθηκε προφυλακιστέος ο φερόμενος εκτελεστής του επιχειρηματία!

Δείτε το βίντεο του youweekly.gr

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Η ατάκα - κλειδί που άφησε άφωνους τους αστυνομικούς!

Μια φράση... κλειδί του Βούλγαρου εκτελεστή, ο οποίος συνελήφθη πριν λίγες ημέρες, άφησε άφωνους τους αστυνομικούς οι οποίοι και άνοιξαν όλους τους φακέλους με τα "συμβόλαια θανάτου" που εκτελέστηκαν μέσα στο 2018.

Όταν είχαν προσαγάγει τον επαγγελματία εκτελεστή στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, τον ρώτησαν τι σχέση έχει με την δολοφονία του Γιάννη Μακρή, για να λάβουν την απάντηση: "ποιοι είσαστε εσείς που ρωτάτε;".

Όταν του εξήγησαν πως έχουν στοιχεία σε βάρος του για το συγκεκριμένο "συμβόλαιο θανάτου" με απορία τους ρώτησε: "…για ποιο μήνα μιλάτε;". Όταν πλέον του εξέθεσαν τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους, ο Βούλγαρος πιστολέρο με το παγωμένο βλέμμα έκλεισε το στόμα του και δεν απάντησε σε καμιά ερώτηση. Η μόνη φράση που είπε: "…θέλω δικηγόρο".

Όμως η φράση του "για ποιο μήνα μιλάτε" έκανε μεγάλη εντύπωση στους αστυνομικούς και κυρίως προκάλεσε συνειρμούς, αλλά και ερωτήματα. Γιατί ο εκτελεστής ρώτησε μήνα; Ερχόταν συχνά στην Ελλάδα; Έχει κάνει κι άλλες δολοφονίες;

Αυτός είναι ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή: Δείτε φωτογραφίες του!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, εκτιμούν πως ο Βούλγαρος εκτελεστής είναι δυνατόν να έχει σκοτώσει κι άλλους στην Ελλάδα και μάλιστα μέσα στο 2018, καθώς είναι η χρονιά που κορυφώνεται ο πόλεμος των Ελλήνων "νονών" της νύχτας και οι συμμορίες εκατέρωθεν μισθώνουν επαγγελματίες πιστολέρο, προκειμένου να βγάλουν από τη μέση τους αντιπάλους τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share