Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο 4χρονος Βασίλης δεν είχε...: Αποκάλυψη σοκ για το αγγελούδι της τραγωδίας στο Χαλάνδρι!

Απίστευτο!

9 Απριλίου 2019 15:26
Ο 4χρονος Βασίλης δεν είχε...: Αποκάλυψη σοκ για το αγγελούδι της τραγωδίας στο Χαλάνδρι!

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι! Αποκάλυψη βόμβα για το 4χρονο αγγελούδι που δεν είχε προλάβει να...

Σήμερα η κηδεία για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι! 4χρονος και πατέρας στον ίδιο τάφο μετά από επιθυμία της τραγικής μητέρας! Καρέ - καρέ η στιγμή που η νεκροφόρα φτάνει στο κοιμητήριο!

Βαρύ είναι το κλίμα στο κοιμητήριο της Παλλήνης, όπου κηδεύτηκαν ο τετράχρονος Βασίλης και ο πατέρας του, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε το ίδιο του το σπλάχνο μέσα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι, πριν αφαιρέσει με την ίδια καραμπίνα και τη δική του ζωή.

Το μικρό αγοράκι ήταν αβάπτιστο, με αποτέλεσμα να μην τελεστεί εξόδιος ακολουθία και να γίνει αμέσως η ταφή, ενώ κατά τη διάρκεια της κηδείας του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα, ήταν παρούσα, συντετριμμένη, η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού.

Από νωρίς, έξω από το νεκροταφείο υπήρχε διακριτική παρουσία των αστυνομικών, για την αποφυγή εντάσεων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η ίδια η μητέρα ζήτησε γιος και πατέρας να ταφούν μαζί.

Οικογενειακή τραγωδία Χαλάνδρι: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το πρόσωπο του παιδοκτόνου και του 4χρονου!

Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι! Παιδοκτόνος και 4χρονος...

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τη δολοφονία ενός 4χρονου παιδιού στο Χαλάνδρι, του οποίου κόπηκε η ζωή μετά από απόφαση του πατέρα του.

Ο 27χρονος πατέρας, αφού πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, αυτοκτόνησε. Ωστόσο, πριν βάλει τέλος στη ζωή του, άφησε και ένα σημείωμα....

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου, είδαμε για πρώτη φορά τον 27χρονο παιδοκτόνο αλλά και τον 4χρονο γιο του. Δείτε τον 27χρονο αλλά και το μικρό αγγελούδι που έχασε τη ζωή του από τα χέρια του πατέρα του, στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Τι είπε η τραγική γιαγιά του άτυχου παιδιού;

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Δείτε για πρώτη φορά τον παιδοκτόνο αλλά και τον 4χρονο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share