Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Oικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Mε κλεμμένη καραμπίνα σκότωσε ο πατέρας τον 4χρονο γιο του! Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα!

Ο 27χρονος δούλευε σε εταιρεία με έπιπλα.

7 Απριλίου 2019 17:30
Oικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Mε κλεμμένη καραμπίνα σκότωσε ο πατέρας τον 4χρονο γιο του! Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα!

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τηνοικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι όπου ο 27χρονος πατέρας, αφού πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: O τραγικός ρόλος της μάνας και οι πρώτες φωτογραφίες!

Ο 27χρονος πατέρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε διάσταση με την Ρομά μητέρα (κατά πληροφορίες ηλικίας; 21 ετών) του 4χρονου παιδιού του. Ο 27χρονος δούλευε παλαιότερα σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας ενώ τελευταία απασχολούνταν σε εταιρεία με έπιπλα. Δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές, ούτε είχε νοσηλευτεί για τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε.Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Μαρτυρίες γειτόνων που σοκάρουν!

Το ζευγάρι συζούσε για μεγάλο διάστημα και παντρεύτηκε πριν από περίπου ένα χρόνο. Για άγνωστους λόγους όμως χώρισαν και το παιδί έμενε με τον πατέρα του.

Ακόμα, δεν έχει αποσαφηνιστεί η χρονική στιγμή που ο πατέρας αφαίρεσε την ζωή του παιδιού του, αλλά δεν έχει προσδιοριστεί και πότε ακριβώς έβαλε τέλος στη ζωή του. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας σκότωσε το παιδί στον ύπνο του το βράδυ και την επόμενη μέρα το πρωί αυτοκτόνησε, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως αμέσως μετά τη δολοφονία του 4χρονου έστρεψε την καραμπίνα προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Οι φρικιαστικές εικόνες που έκαναν μέχρι και τους αστυνομικούς να ξεσπάσουν σε κλάματα!


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάνα βρέθηκε πρώτη στο σημείο της τραγωδίας και ειδοποίησε την αστυνομία περίπου στις 09:00 το πρωί.

Η μητέρα προφανώς ανησύχησε όταν ο πατέρας δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, επισκέφθηκε το σπίτι και βρέθηκε μπροστά στην τραγωδία. Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι άκουσαν έναν πυροβολισμό το πρωί, ο οποίος ήταν από την αυτοκτονία του 27χρονου αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Η περιγραφή ενός γείτονα αποκαλύπτει ότι τα όσα αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της τραγωδίας, ήταν τόσο φρικτά που έκαναν ακόμη και τους ίδιους να δακρύσουν. «Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα. Βγαίνοντας έκλαιγαν τα παιδιά. Ανατριχιάζω που το λέω» είπε συγκλονισμένος ο γείτονας του 27χρονου.

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Φωτογραφίες από το σπίτι της οικογένειας λίγο πριν ο πατέρας σκοτώσει το 4χρονο γιο του!

Πατέρας ηλικίας 27 ετών πυροβόλησε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν. Αφού δολοφόνησε το σπλάχνο του, ο παιδοκτόνος έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε. Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Μαρτυρίες γειτόνων που σοκάρουν!

Ο 27χρονος ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν έντονες διαφωνίες ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του 27χρονου Γ.Ν., από μικρό παιδί είχε χάσει τον πατέρα του και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν από εύπορη οικογένεια. Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: O τραγικός ρόλος της μάνας και οι πρώτες φωτογραφίες!

Συγκλονίζουν οι φωτοφραφίες από το σπίτι της οικογενειακής τραγωδίας. Το μέρος που έπαιζε το 4χρονο αγγελο΄υδι πριν βρεθεί νεκρό. Πεταμένα βρίσκονταν παιχνίδια και ρούχα του παιδιού που δολοφονήθηκε από τον πατέρα του! Οι παρακάτω εικόνες συγκινούν... Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Οι φρικιαστικές εικόνες που έκαναν μέχρι και τους αστυνομικούς να ξεσπάσουν σε κλάματα!

Γειτόνισά του ζευγαριού λέει στο protothema.gr: «δεν τους γνωρίζαμε. Τους είχαμε δει και φαινόντουσαν ήσυχοι άνθρωποι. Τον πατέρα βλέπαμε τις περισσότερες φορές να παίζει με το παιδί του κάποιες φορές, δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη και σκότωσε το γιο του».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr
 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share