Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δολοφονία Μακρή: Στα χέρια της Αστυνομίας ο 30χρονος που φέρεται ότι τον δολοφόνησε - Τι περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας!

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας!

5 Απριλίου 2019 12:29
Δολοφονία Μακρή: Στα χέρια της Αστυνομίας ο 30χρονος που φέρεται ότι τον δολοφόνησε - Τι περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας!

Στη σύλληψη του δολοφόνου του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή προχώρησε σήμερα η ελληνική αστυνομία. Πρόκειται για 31χρονο από τη Βουλγαρία.

Οι πληροφορίες θέλουν τον 31χρονο Βούλγαρο που συνελήφθη για το φονικό το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018, να είχε και συνεργό, ο οποίος καταζητείται και δεν είναι άλλος από τον 35χρονο αδελφό του.


Αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση πιθανολογούν το σενάριο των «ενοικιαζόμενων εκτελεστών» του εξωτερικού πίσω από τα δύο αδέρφια-εκτελεστές από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα δύο αδέλφια φέρεται να είχαν έρθει στην Ελλάδα δεκαπέντε ημέρες πριν από τη δολοφονία ενώ έχουν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, κατά τη διάρκεια των προπαρασκευαστικών ενεργειών και παρακολούθησης του στόχου τους.

Να υπενθυμίσουμε, ότι νωρίτερα, η Βικτώρια Καρύδα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για τον δολοφόνου του άνδρα της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «ταυτοποιείται 100%» η παρουσία τους στο χώρο της δολοφονίας το μοιραίο βράδυ.

Οι δράστες φέρεται να χρησιμοποίησαν για τις επικοινωνίες τους κινητά τηλέφωνα μιας χρήσης που ανήκουν σε πρόσωπα ανύπαρκτα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα. Μετά τη δολοφονία τα δύο αδέλφια έφυγαν με ΚΤΕΛ για τη Βουλγαρία ενώ η επιστροφή του 31χρονου δεν αποκλείεται να συνδέεται με την εκτέλεση ενός ακόμη συμβολαίου θανάτου.

Ωστόσο, ο ύποπτος από την ώρα που συνελήφθη δεν έχει πει ούτε μία λέξη. Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, στην κυριολεξία δεν έχει ανοίξει καν το στόμα του να πει το ο,τιδήποτε - ούτε καν το όνομά του. Ό,τι έχει πει, το έχει πει μόνο μέσω της δικηγόρου του. Εξ ου και οι αστυνομικοί του κόλλησαν το παρατσούκλι «μουγγός».

To θέμα τις σύλληψης ανέλυσε και η εκπομπή Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου τι είπε αυτόπτης μάρτερας αλλά και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ααστυνομία.

Δείτε το βίντεο:

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή! Μόλις συνελήφθη

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζεται με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 31χρονο από τη Βουλγαρία, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις. Στην Αθήνα επέστρεψε η Βικτώρια Καρύδα!

Η δολοφονία Μακρή

Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα, στις 31 Οκτωβρίου του 2018.

Ο 47χρονος επιχειρηματίας εκείνο το βράδυ, λίγο πριν τις 9, έφευγε από την πολυτελή μεζονέτα του με προορισμό το νέο του κατάστημα με υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα βρισκόταν σε μια επίδειξη μόδας.

Ο Γιάννης Μακρής βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο Smart του το οποίο είχε παρκαρισμένο μερικά μέτρα από την πόρτα του.

Ο εκτελεστής τον πλησιάζει στο παράθυρο και του ρίχνει. Ο Γιάννης Μακρής αιφνιδιάζεται ωστόσο βγαίνει από το αυτοκίνητό του, διανύει κάποια μέτρα αλλά ο δολόφονος του ρίχνει τη χαριστική βολή.

Ο γρίφος της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή βασάνισε επί πέντε μήνες την Ασφάλεια Αττικής. Οι αξιωματικοί δυσκολεύονταν καθώς ο 47χρονος επιχειρηματίας κουβαλούσε μαζί του το σκοτεινό παρελθόν του από την Αυστραλία.

σύζυγος της παίκτριας του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», Βικτώριας Καρύδα, πατέρας δυο ανήλικων παιδιων φέρεται να ειχε ενα σκοτεινό παρελθόν στην Αυστραλία που τον ακολούθησε μέχρι την Αθήνα...

Ο Γιάννης Μακρής είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών στην Αυστραλία, του είχαν χρεώσει περίεργες απόπειρες δολοφονίας αλλά και εμπλοκή σε θερμά επεισόδια σε Αυστραλία, Αγγλία και Μύκονο.

Ο 47χρονος επιχειρηματίας είχε παντρευτεί σε έναν γάμο χλιδής στη Μύκονο την σύντροφό του και μητέρα των δυο παιδιών του Βικτώρια Καρύδα. Εντυπωσιακή ξανθιά, μοντέλο και συμπαθής, η Βικτώρια Καρύδα συμμετείχε από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο My Style Rocks.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share