Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Σκότωσαν με δύο σφαίρες την Ελένη Φανουράκη!

Νεκρή η επιχειρηματίας!

4 Απριλίου 2019 12:31
Σοκ: Σκότωσαν με δύο σφαίρες την Ελένη Φανουράκη!

Σοκάρει το άγριο έγκλημα με θύμα την επιχειρηματία, Ελένη Φανουράκη. Οι δράστες έφυγαν με το αυτοκίνητο της 43χρονης...

Ένα φοβερό έγκλημα καλούνται να διαλευκάνουν οι αρχές της Νότιας Αφρικής. Μια εκτέλεση που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (31-03-2019) με τους δράστες να καταφέρνουν να απομακρυνθούν.

Θύμα τους η επιχειρηματίας Ελένη Φανουράκη από την Κύπρο, που ήταν αδύνατον να αντιδράσει στη δολοφονική ενέδρα. Οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να την σκοτώσουν και την αιφνιδίασαν.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η Ελένη Φανουράκη, δέχτηκε δύο πυροβολισμούς λίγο πριν πέσει νεκρή στην είσοδο της οικίας της. Η αστυνομία τονίζει πως εκείνο το μοιραίο απόγευμα, άγνωστος αριθμός αντρών προσέγγισε τη 43χρονη κατά την άφιξή της στο σπίτι της και την πυροβόλησαν δύο φορές.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό της και εγκατέλειψαν την περιοχή. Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, Ελένη ήταν ήδη νεκρή, ενώ μετά από έρευνες το όχημά της εντοπίστηκε παρατημένο 10 χιλιόμετρα μακριά από τη σκηνή της δολοφονίας.

Η αστυνομία μάλιστα έδωσε στοιχεία επικοινωνίας για οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που θα διευκολύνει τις έρευνες γύρω από τη δολοφονία της Κύπριας.

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη Ελένη Φανουράκη έχει καταγωγή από Κύπρο. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της είναι Κύπριος, ενώ η μητέρα της Ελληνίδα, μόνιμοι κάτοικοι Νότιας Αφρικής.

Τελευταία φορά επισκέφτηκε την Κύπρο το 2018.

Πηγή: sigmalive

Διαβάστε περισσότερα εγκλήματα του Athensmagazine.gr δείτε εδώ!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share