Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Η αστυνομία ερευνά τρία σπίτια εμπλεκομένων!- Κατέσχεσε λάπτοπ και κινητά!

Νέα στοιχεία στην υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας!

4 Απριλίου 2019 10:47
Έγκλημα στη Ρόδο: Η αστυνομία ερευνά τρία σπίτια εμπλεκομένων!- Κατέσχεσε λάπτοπ και κινητά!

Συνεχίζονται οι έρευνες για το έγκλημα στη Ρόδο και την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, με την ΕΛΑΣ να μπαίνει σε σπίτια τριών εμπλεκόμενων στην υπόθεση και να κατάσχουν αντικείμενα που να μπορεί να φέρουν στο φως πολύτιμα στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Δημοκρατική της Ρόδου, οι αστυνομικοί πήγαν στις οικίες τους και πήραν στα χέρια τους συσκευές κινητών τηλεφώνων (σε λειτουργία και μη) αλλά και υπολογιστές, προκειμένου ακολούθως να τα αποστείλουν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί και εργαστηριακά αν υπάρχουν σε αυτά αντίγραφα του βίντεο, που καταγγέλθηκε ότι μαγνητοσκόπησε ο πρώτος κατά την διάρκεια συνευρέσεως φίλου του με την φοιτήτρια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικία του πρώτου η μητέρα του παρέδωσε στους αστυνομικούς πέραν των κινητών τηλεφώνων σε λειτουργία και δύο παλαιότερες σπασμένες συσκευές.

Θυμίζουμε ότι και οι τρεις, αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Τι είχαν πει οι τρεις στις καταθέσεις τους Διατείνονται ότι στα μέσα Νοεμβρίου του 2017 μετέβησαν από τα Μάσαρη σε νυχτερινό κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου για να διασκεδάσουν.

Αφού πήραν ποτά από το μπαρ κάθισαν σε τραπέζι του καταστήματος στριμωγμένοι γιατί υπήρχε μεγάλος αριθμός θαμώνων. Δύο κορίτσια, όπως είπαν, που ήταν δίπλα τους, κάθισαν στο τραπέζι τους και γνωρίστηκαν.

Η Ελένη Τοπαλούδη, όπως είπαν, που τους προσέγγισε και τους συστήθηκε.

Αρχικά έδειξε ενδιαφέρον για τον 17χρονο τότε της παρέας, o oποίος ισχυρίζεται ότι τον ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός του και τον ρωτούσε διάφορα για τη ζωή του, ενώ φιλήθηκαν εντός του καταστήματος.

Ο 19χρονος διατείνεται ότι αισθάνθηκε άβολα και ζήτησε από τους φίλους του να συνεχίσουν την διασκέδασή τους αλλού, πράγμα που έκαναν.

Μετέβησαν, όπως ισχυρίζονται σε παρακείμενο κέντρο και λίγη ώρα μετά κατέφθασαν εκεί η Ελένη Τοπαλούδη με την φίλη της και κάθισαν μαζί τους.

Ακολούθως πήγαν για φαγητό σε παρακείμενη πιτσαρία και όπως υποστηρίζουν, οι δύο κοπέλες (κυρίως η Ελένη) τους ζήτησαν να τις μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους στις οικίες τους.

Ο ανήλικος κάθισε στο αυτοκίνητο στην πίσω θέση με την Ελένη και την φίλη της και εκεί ήταν διαχυτική απέναντί του. Η φίλη της, τους ζήτησε να μεταβούν σε γνωστό σουβλατζίδικο στην περιοχή των 100 μαγαζιών για να πάρει φαγητό, ενώ η Ελένη ζήτησε από τον οδηγό να την μεταφέρει στο σπίτι της.

Μετέβησαν, όπως περιέγραψαν στην οικία της Ελένης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και εκεί τους κάλεσε για καφέ.

Δεν είχε, όπως είπαν ζάχαρη και ο ανήλικος τότε δεν ήπιε καφέ αλλά μόνο οι δύο φίλοι του.

Περιγράφοντας την οικία, ισχυρίστηκαν ότι ήταν ακατάστατη με πολλά μπουκάλια ρετσίνας στο τραπέζι και υπολείμματα φαγητού.

Ο 20χρονος, όπως υποστηρίζουν, μετέβη στην τουαλέτα του σπιτιού για την ανάγκη του και λίγη ώρα αργότερα συνευρέθηκε με την Ελένη ερωτικά.

Διαμαρτυρήθηκαν διότι εμφανίζονται ως βιαστές και ως συνδεόμενοι με την δολοφονία της με αποτέλεσμα να υφίστανται έναν καθημερινό κοινωνικό εκφοβισμό και να έχει καταστραφεί η ζωή τους.

«Θα σε βρω έξω και θα σε γ@@@@ω»: Ο νταής Ροδίτης δολοφόνος της Τοπαλούδη απειλεί και πιστεύει σε... αποφυλάκιση!

Μεγάλος μάγκας μέσα στις φυλακές το παίζει ο Ροδίτης δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη, πιστεύοντας σε αποφυλάκιση!

Ενώπιον του συμβουλίου των φυλακών εμφανίστηκε ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο κατηγορούμενος κλήθηκε να απολογηθεί για τη φραστική επίθεση κατά σωφρονιστικού υπαλλήλου. Σύμφωνα με το STAR, ο 21χρονος είχε πει στον σωφρονιστικό υπάλληλο «θα σε βρω έξω και θα σε γ@@@@ω».

Το συμβούλιο των φυλακών αποφάσισε πως υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα για άσκηση ή απειλή βίας κατά προσωπικού του καταστήματος και του επιβλήθηκε ποινή ενώ του στερείται για ένα έτος σε εργασία ή σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης. Ελένη Τοπαλούδη: Νέες εξελίξεις! "Κλειδί" για τη δολοφονία της φοιτήτριας ένα περιστατικό του 2017!

Σύμφωνα με το STAR, εδώ και τέσσερις μήνες ο 21χρονος δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα στις φυλακές καθώς έρχεται στα χέρια με κρατουμένους και αλλάζει συνεχώς κελιά.

Την περασμένη Πέμπτη μετά από συμπλοκή που είχε με κρατουμένους εμφάνισε υψηλή πίεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών. Πηγές από το περιβάλλον του αναφέρουν πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και γι αυτό συμπεριφέρεται κατά αυτό τον τρόπο.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

«Όταν αυτός ο άνθρωπος συμπεριφερόταν στην κοινωνία της Ρόδου με αυτόν τον τρόπο περίπου και γίνονταν αυτή η συγκάλυψη να το πω, η ανοχή να το πω έτσι, επόμενο δεν ήταν να φθάσει εδώ που έφθασε και την ίδια συμπεριφορά να επιδεικνύει μέσα στη φυλακή; Και αν θέλει να το παίξει τρελός εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτα», δήλωσε ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης.

Η υπόθεση της δολοφονίας, του βιασμού και του εκβιασμού της Ελένης Τοπαλούδη παραμένει ανοιχτή ενώ ο εισαγγελέας ζητά συμπληρωματικές καταθέσεις.

«Κάποιοι που φταίνε, που έχουν δημιουργήσει αυτό το κύκλωμα, να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Βιασμός και εκβιασμός... Κάποιοι εκεί πέρα έκαναν αυτό που έκαναν, είτε μια ομάδα, είτε δυο, όχι μόνο για το κέφι τους, ενδεχομένως και για άλλα πράγματα. Αν υπάρχουν και άλλοι να πληρώσουν», αναφέρει ο κ. Τοπαλούδης.

Ελένη Τοπαλούδη: Επίθεση του Ροδίτη σε υπάλληλο τον φυλακών! (video)

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ξυλοκοπήθηκε από τους συγκρατούμενούς του στις φυλακές!

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο 19χρονος Αλβανός, δολοφόνος της 21χρονης φοιτήτριας, ξυλοκοπήθηκε βιάστηκε μέσα στις φυλακές.

Επιτέθηκε και σε σωφρονιστικό υπάλληλο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR ο Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, δέχθηκε επίθεση στις φυλακές Γρεβενών από τους συγκρατούμενούς του!

Συγκεκριμένα ο Ροδίτης όταν επέστρεψε στις φυλακές, μετά την επίσκεψή του στην ανακρίτρια, είπε στους συγκρατούμενούς του: «Με γαμ... χθες το βράδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα», τότε οι κρατούμενοι εξοργίστηκαν και ήρθαν στα χέρια με τον κρατούμενο!

Ο κατηγορούμενος επισκέφτηκε τον γιατρό και αφού διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο επέστρεψε στις φυλακές και επιτέθηκε φραστικά σε έναν υπάλληλο των φυλακών και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Διαβάστε περισσότερα εγκλήματα του Athensmagazine.gr δείτε εδώ!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share