Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μάνα λύγισε από τις τύψεις και ομολόγησε 20 χρόνια μετά ότι τσιμέντωσε τα 4 νεογέννητα μωρά της!

Φρίκη και αποτροπιασμός!

3 Απριλίου 2019 14:28
Μάνα λύγισε από τις τύψεις και ομολόγησε 20 χρόνια μετά ότι τσιμέντωσε τα 4 νεογέννητα μωρά της!

Σοκάρει η ομολογία της Mayumi Saito που τσιμέντωσε τα τέσσερα νεογέννητα μωρά της. Υποστήριξε ότι ήταν πολύ φτωχή και κράτησε τους 4 κάδους στην ντουλάπα της.

Η 53χρονη Mayumi Saito παραδόθηκε στις αρχές στην Ιαπωνία δύο δεκαετίες μετά το φριχτό έγκλημά της. Είπε ότι αισθανόταν ένοχη. Διαβάστε επίσης για ακόμα μια σοκαριστική υπόθεση: Βίαζαν αγοράκια επί 10 ώρες και… πουλούσαν τα βίντεο!

Συνελήφθη από τις αρχές που ανακάλυψαν ανθρώπινα οστά στο σημείο που τους είχε υποδείξει σε ντουλάπα στο σπίτι της.

Η αστυνομία εξακολουθεί να ανακρίνει τη γυναίκα που ζει με τον γιο της και προσπαθεί να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Οι τύψεις λύγισαν την 53χρονη Μήδεια




«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να τα βγάλω πέρα και να τα μεγαλώσω. Δεν είχα να μιλήσω σε κανέναν».

Η Saito είπε ότι έβαλε τα νεογέννητα μωρά της σε σκυρόδεμα από το 1992 έως το 1997 επειδή ήταν πολύ φτωχή για να τα μεγαλώσει.

Οι ενοχές όμως την οδήγησαν να παραδοθεί στην αστυνομία.

Σοκαριστικό έγκλημα με 21χρονη φοιτήτρια! - Μπήκε σε ταξί και βρέθηκε νεκρή!

Η απίστευτη τραγωδία και το λάθος που έμελλε να στοιχίσει τη ζωή της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή σε ταξί!

Ήταν 2 τα ξημερώματα. Η νεαρή φοιτήτρια Samantha Josephson είχε μόλις αποχαιρετήσει τους συμφοιτητές της από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας μετά από μία βραδιά διασκέδασης.

Είχε καλέσει Uber για να τη μεταφέρει στο σπίτι της. Έτσι όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο Chevy Impala σταμάτησε μπροστά της, νόμιζε πως ήταν αυτό που είχε «φωνάξει» για να τη γυρίσει πίσω.

Όμως η Samantha δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι της. Βρέθηκε νεκρή 14 ώρες αργότερα, σε αγροτική περιοχή, περίπου 144 χιλιόμετρα από την Κολούμπια.

Συνελήφθη ένας 24χρονος

Για τον φόνο της νεαρής φοιτήτριας συνελήφθη ο Nathaniel David Rowland. Ο νεαρός άνδρας κατηγορείται ότι την απήγαγε και στη συνέχεια τη σκότωσε, ενώ έχει προφυλακιστεί.

Το αίμα της βρέθηκε στο όχημά του

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Κολούμπια ανέφερε πως οι Αρχές εντόπισαν το αίμα της 21χρονης στο αυτοκίνητο του 24χρονου συλληφθέντα.

Πώς όμως έφτασαν στα ίχνη του; Οι συμφοιτητές της Samantha άρχισαν να ανησυχούν όταν την επόμενη μέρα στη μία και μισή το μεσημέρι δεν είχαν νέα. Έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία. Μετά από μερικές ώρες και συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα, κυνηγοί βρήκαν τη σορό της 21χρονης σε δασώδη περιοχή στην κομητεία Clarendon.

Αφού ταυτοποιήθηκε, οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν το όχημα στο οποίο είχε επιβιβαστεί την προηγούμενη νύχτα. Το εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας και όταν ζήτησαν από τον οδηγό να βγει έξω εκείνος προσπάθησε να το σκάσει.

Η Samantha ενώ περίμενε το Uber της, μην έχοντας ιδέα για το τι θα επακολουθούσε.Πηγή φωτογραφίας: Aστυνομία της Columbi

Οι έρευνες μέσα στο αυτοκίνητο, αποκάλυψαν το αίμα της Samantha στη θέση του συνοδηγού, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν διάφορα καθαριστικά και χλωρίνη προκειμένου ο κατηγορούμενος να «εξαφανίσει» κάθε στοιχείο.

Το κινητό της φοιτήτριας εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του συλληφθέντα, ενώ οι κλειδαριές του αυτοκινήτου του ήταν ενεργοποιημένες ώστε να μην μπορεί κανείς να ανοίξει από μέσα την πόρτα.

Προς το παρόν η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα άλλες λεπτομέρειες για το έγκλημα.

Δείτε επίσης πώς διαλέγουν τα θύματά τους οι δολοφόνοι άνδρες και πώς οι γυναίκες!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share