Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

«Θα σε βρω έξω και θα σε γ@@@@ω»: Ο νταής Ροδίτης δολοφόνος της Τοπαλούδη απειλεί και πιστεύει σε... αποφυλάκιση!

Ποιος απειλεί;

3 Απριλίου 2019 11:50
«Θα σε βρω έξω και θα σε γ@@@@ω»: Ο νταής Ροδίτης δολοφόνος της Τοπαλούδη απειλεί και πιστεύει σε... αποφυλάκιση!

Μεγάλος μάγκας μέσα στις φυλακές το παίζει ο Ροδίτης δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη, πιστεύοντας σε αποφυλάκιση!

Ενώπιον του συμβουλίου των φυλακών εμφανίστηκε ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο κατηγορούμενος κλήθηκε να απολογηθεί για τη φραστική επίθεση κατά σωφρονιστικού υπαλλήλου. Σύμφωνα με το STAR, ο 21χρονος είχε πει στον σωφρονιστικό υπάλληλο «θα σε βρω έξω και θα σε γ@@@@ω».

Το συμβούλιο των φυλακών αποφάσισε πως υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα για άσκηση ή απειλή βίας κατά προσωπικού του καταστήματος και του επιβλήθηκε ποινή ενώ του στερείται για ένα έτος σε εργασία ή σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης. Ελένη Τοπαλούδη: Νέες εξελίξεις! "Κλειδί" για τη δολοφονία της φοιτήτριας ένα περιστατικό του 2017!

Σύμφωνα με το STAR, εδώ και τέσσερις μήνες ο 21χρονος δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα στις φυλακές καθώς έρχεται στα χέρια με κρατουμένους και αλλάζει συνεχώς κελιά.

Την περασμένη Πέμπτη μετά από συμπλοκή που είχε με κρατουμένους εμφάνισε υψηλή πίεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών. Πηγές από το περιβάλλον του αναφέρουν πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και γι αυτό συμπεριφέρεται κατά αυτό τον τρόπο.

Ο νταής Ροδίτης δολοφόνος της Τοπαλούδη απειλεί και πιστεύει σε... αποφυλάκιση!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

«Όταν αυτός ο άνθρωπος συμπεριφερόταν στην κοινωνία της Ρόδου με αυτόν τον τρόπο περίπου και γίνονταν αυτή η συγκάλυψη να το πω, η ανοχή να το πω έτσι, επόμενο δεν ήταν να φθάσει εδώ που έφθασε και την ίδια συμπεριφορά να επιδεικνύει μέσα στη φυλακή; Και αν θέλει να το παίξει τρελός εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτα», δήλωσε ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης.

Η υπόθεση της δολοφονίας, του βιασμού και του εκβιασμού της Ελένης Τοπαλούδη παραμένει ανοιχτή ενώ ο εισαγγελέας ζητά συμπληρωματικές καταθέσεις.

«Κάποιοι που φταίνε, που έχουν δημιουργήσει αυτό το κύκλωμα, να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Βιασμός και εκβιασμός... Κάποιοι εκεί πέρα έκαναν αυτό που έκαναν, είτε μια ομάδα, είτε δυο, όχι μόνο για το κέφι τους, ενδεχομένως και για άλλα πράγματα. Αν υπάρχουν και άλλοι να πληρώσουν», αναφέρει ο κ. Τοπαλούδης.

Ελένη Τοπαλούδη: Επίθεση του Ροδίτη σε υπάλληλο τον φυλακών! (video)

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ξυλοκοπήθηκε από τους συγκρατούμενούς του στις φυλακές!

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο 19χρονος Αλβανός, δολοφόνος της 21χρονης φοιτήτριας, ξυλοκοπήθηκε βιάστηκε μέσα στις φυλακές.

Επιτέθηκε και σε σωφρονιστικό υπάλληλο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR ο Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, δέχθηκε επίθεση στις φυλακές Γρεβενών από τους συγκρατούμενούς του!

Συγκεκριμένα ο Ροδίτης όταν επέστρεψε στις φυλακές, μετά την επίσκεψή του στην ανακρίτρια, είπε στους συγκρατούμενούς του: «Με γαμ... χθες το βράδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα», τότε οι κρατούμενοι εξοργίστηκαν και ήρθαν στα χέρια με τον κρατούμενο!

Ο κατηγορούμενος επισκέφτηκε τον γιατρό και αφού διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο επέστρεψε στις φυλακές και επιτέθηκε φραστικά σε έναν υπάλληλο των φυλακών και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις εγκλημάτων στο Athensmagazine.gr!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share