Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συνεχίζεται το θρίλερ με το διπλό έγκλημα στην Αίγινα! - Τι ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων!

Στον Εισαγγελέα για την αυτοψία που δεν έγινε…

30 Μαρτίου 2019 14:05
Συνεχίζεται το θρίλερ με το διπλό έγκλημα στην Αίγινα! - Τι ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων!

Αποφασισμένοι να φτάσουν ως το τέλος και να φωτίζουν το σκοτάδι που καλύπτει το άγριο διπλό έγκλημα της Αίγινας, είναι οι συγγενείς των θυμάτων.

Ο δικηγόρος τους Νίκος Διαλυνάς μετά τις έγγραφες απαντήσεις που πήρε από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά κ. Ηλία Μπογιόκα, κατέθεσε σχετικό αίτημα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μ’ αυτό ζητά να διενεργηθεί αυτοψία στο δωμάτιο του ολοκαυτώματος όπου βασανίστηκαν και κάηκαν ζωντανοί η Ειρήνη Μαρμαρινού και ο ανιψιός της Λάμπρος Πρωτονοτάριος τον Νοέμβριο του 2015.

Στον χώρο που μέχρι σήμερα παραμένει ανέπαφος ,υπάρχουν κηλίδες αίματος και πιθανόν και αξιολογήσιμο γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας τα στοιχεία αυτά πρέπει να ερευνηθούν και να συλλεχθούν κι άλλα, για να οδηγηθεί η πολύκροτη υπόθεση στην εξιχνίαση της.

Ένα ακόμη έγκλημα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο είναι εκείνο της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη!

Πηγή: anikolouli.gr

Έγκλημα στην Κόρινθο: Ανθρωποκυνηγητό μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ! (video)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου και δεν επιτρέπουν στους Ρομά να πλησιάσουν, καθώς σήμερα το πρωί αναμένεται να μεταχθεί για να απολογηθεί ο 35χρονος δολοφόνος του 52χρονου Ρομά.
Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, η ατμόσφαιρα μυρίζει ήδη... μπαρούτι, καθώς υπήρξε κυνηγητό των ΜΑΤ με τους Ρομά. Ο γιος του θύματος πάντως, ζήτησε από τους Ρομά να μην επιτεθούν στο δικαστικό μέγαρο, όμως υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στις τάξεις των ομοφύλων του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερα εγκλήματα και ειδήσεις για την Ελλάδα και τον κόσμο του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share