Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μάριος Παπαγεωργίου: Αποζημίωση μαμούθ 1.500.000 στην μητέρα του!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

29 Μαρτίου 2019 12:43
Μάριος Παπαγεωργίου: Αποζημίωση μαμούθ 1.500.000 στην μητέρα του!

Αποζημίωση ύψους 1.500.000 ευρώ, ζητά η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, από τον κατηγορούμενο ως υπεύθυνου για τη δολοφονία του 26χρονου γιου της, αλλά και από τη σύζυγό του, καθώς και από έναν ακόμη κατηγορούμενο για την υπόθεση.

Επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου, η μητέρα του προσπαθεί ακόμη να μάθει που βρίσκεται η σορός του παιδιού της, με τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης να κρατήσουν ερμητικά κλειστό το στόμα τους. Η τραγική μητέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», προσέφυγε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας αξιώνοντας αποζημίωση για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί από τις πράξεις τους. Ο δικηγόρος της, Νίκος Ρουσσόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα, επισήμανε ότι τα χρήματα που διεκδικεί η μητέρα του άτυχου 26χρονου θα διατεθούν στο σύνολο τους σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που έχουν ως έργο τη φροντίδα των παιδιών. "Πες μου επιτέλους που έχεις θάψει το παιδί μου!" - Οργή της μάνας του Μάριου Παπαγεωργίου στο δικαστήριο!

Πρωτόδικα ο 76χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος της υπόθεσης, έχει καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 23 ετών, με τους δικαστές να τον κρίνουν ομόφωνα ένοχο για την ανθρωποκτονία του Μάριου, καθώς και για σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης, ενώ στη σύζυγό του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 18 ετών.

Τραγικές ώρες για την Αγγελική Νικολούλη: Ο άνδρας που απειλεί την ζωή της!

Για τις απειλές που δέχθηκε ερευνώντας την υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρόνου Μάριου Παπαγεωργίου μίλησε στην κατάθεση της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», Αγγελική Νικολούλη.

Όπως τόνισε οι απειλές άρχισαν μετά την προβολή της εκπομπής όπου αποκαλύφθηκε με την συνδρομή του γενετιστή, Γιώργου Φιτσιάλου το αίμα του 26χρονου στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

«Μετά από την προβολή της εκπομπής, άρχισαν οι απειλές. Μετά από το πρώτο δικαστήριο και την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης έγιναν πιο έντονες. Υποβάλαμε μήνυση σε βάρος αγνώστων. Τελικά ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά βασικού κατηγορουμένου για απειλές σε βάρος μου. Η υπόθεση ωστόσο μπήκε στο αρχείο λόγω παραγραφής» τόνισε η δημοσιογράφος.

Η Αγγελική Νικολούλη περιέγραψε στο Δικαστήριο πως άρχισε να ερευνά την υπόθεση όταν η οικογένεια του 26χρονου απευθύνθηκε στην εκπομπή της καθώς «επειδή γνώριζαν το παιδί τους, ήξεραν ότι δεν θα έστηνε ο Μάριος την απαγωγή του για να πάρει χρήματα», προσθέτοντας πως ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση «έλεγε στην οικογένεια ότι ο Μάριος έστησε την απαγωγή του για να πάρει τα χρήματα της μητέρας του».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share