Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Εριστικός ο 21χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη έκανε ''αστειάκια'' στην ανακρίτρια!

Άφησε άναυδη την ανακρίτρια Γρεβενών!

28 Μαρτίου 2019 07:38
Έγκλημα στη Ρόδο: Εριστικός ο 21χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη έκανε ''αστειάκια'' στην ανακρίτρια!

Η εριστική συμπεριφορά του 21χρονου από τη Ρόδο που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη άφησε αναυδη την ανακρίτρια Γρεβενών, αφού εκίνος είχε την διάθεση να αστειευτεί με την υπόθεση.

«Επιτέλους ελεύθερος!», αναφώνησε, όπως μετέδωσε ο Ant1, σαστίζοντας την ανακρίτρια, η οποία ρώτησε: «Τι εννοείτε;».
«Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;», αστειεύτηκε ο κατηγορούμενος και η ανακρίτρια του απάντησε: «Οχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ!».
Ο 21χρονος δεν σταμάτησε εκεί το «αστείο» του και συνέχισε: «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι!».

Ο Ροδίτης αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση χωρίς την παρουσία συνηγόρου και η οικογένειά του όρισε νέο δικηγόρο, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Από τις έρευνες στους δύο υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα και έτσι το «βάρος» ρίχνεται στα κινητά τηλέφωνα των δραστών. Οι αρχές, ακόμη, αναμένουν την απάντηση της εταιρείας Facebook στο αίτημα άρσης των απορρήτων των προσωπικών λογαριασμών των δύο κατηγορουμένων και της Ελένης.



Έγκλημα στη Ρόδο: Ερωτικό εκβιασμό δεχόταν η Ειρήνη Τοπαλούδη αποκαλύπτει μάρτυρας!


Κάθε μέρα νέες εξελίξεις υπάρχουν για το έγκλημα στην Ρόδο και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη! Μάρτυρας κλειδί αποκαλύπτει ότι η άτυχη κοπέλα δεχόταν ερωτικό εκβιασμό και έψαχνε τρόπους για να γλιτώσει από αυτά τα άτομα!

Ο μάρτυρας ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1,ότι είχε συναντήσει την κοπέλα πέντε μήνες πριν τη δολοφονία της.
«Mε πλησίασε ένας γνωστός μου, ο οποίος συνόδευε την Ελένη. Πήγαμε σε μια στάση λεωφορείου. Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει: “Έχω έναν δεσμό στη Ρόδο, με τράβηξαν βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουν!”», λέει ο άνδρας ο οποίος είχε σχέσεις με την αστυνομία και γι’ αυτό η Ελένη Τοπαλούδη μαζί με κοινό τους γνωστό τον είχαν πλησιάσει τον Ιούνιο του 2018, ζητώντας βοήθεια.

«Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, ήταν κατατρομαγμένη. Διπλωμένη στα δύο ήτανε, καθόταν κάτω και έκλαιγε και κρατούσε ένα τσιγάρο στα χέρια και έτρεμε με το τσιγάρο», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη σχετικά με τον βιασμό της έναν χρόνο πριν τη δολοφονία της είναι συγκλονιστικές.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τρεις δράστες ηλικίας 19 έως 22 ετών αρνούνται πως βίασαν την άτυχη φοιτήτρια και ισχυρίζονται πως υπήρχε συναίνεση εκ μέρους της στη σεξουαλική πράξη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο μικρότερος ηλικίας 19 ετών, επιβεβαίωσε πως υπήρξε σεξουαλική πράξη και, μάλιστα, ομολόγησε πως όντως αυτή βιντεοσκοπήθηκε από τον ίδιο μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Στην ανακρίτρια φέρεται να είπε ότι μετά το συμβάν, η Ελένη Τοπαλούδη προσέγγισε τους γονείς του και ζήτησε να διαγραφεί το βίντεο που κατέγραφε τη σεξουαλική πράξη, όπως και έγινε, σύμφωνα με τον 19χρονο.

Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει αν το βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ή αν υπάρχει και κάπου αλλού, πέρα από το κινητό του νεαρού που ισχυρίζεται πως το διέγραψε από τη συσκευή του τηλεφώνου του.

Να σημειωθεί πως οι αρχές θα εξετάσουν τους γονείς του νεαρού για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί, ενώ θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης του βίντεο από το κινητό τηλέφωνο του 19χρονου.

Ακόμα δεν έχουν ανοιχτεί τα τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας της, κάτι που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από την ανακρίτρια μάλιστα θα διοριστεί ανεξάρτητος τεχνικός πραγματογνώμονας για να μπορέσει να γίνει έλεγχος και ανίχνευση των ηλεκτρονικών δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share