Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Στην ανακρίτρια ο Ροδίτης κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη! (Video)

Νέα στοιχεία στην υπόθεση!

26 Μαρτίου 2019 20:45
Έγκλημα στη Ρόδο: Στην ανακρίτρια ο Ροδίτης κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη! (Video)

Συγκλονισμένο παραμένει το Πανελλήνιο με το έγκλημα στη Ρόδο και την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, αφού νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ!

Σήμερα, ο ροδίτης κατηγορούμενος για την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο Γρεβενών και την ανακρίτρια

Ο ίδιος φορώντας μία βερμούδα, αθλητικά παπούτσια και ένα φούτερ, ενώ βγαίνοντας από την κλούβα έχει σκυμμένο το κεφάλι αντικρίζοντας τις κάμερες και τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν!

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που βλέπουμε τον Έλληνα κατηγορούμενο μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και την σύλληψη του, καθώς όπως και τότε η μεταγωγή του έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος κλήθηκε από την ανακρίτρια προκειμένου να δώσει τους κωδικούς του από τους δύο λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Ελένη Τοπαλούδη: Αποκαλύψεις που σοκάρουν από τον θείο της άτυχης φοιτήτριας!

"Υπάρχουν σφραγισμένα χείλη που ξέρουν πράγματα και δεν μιλούν. Δεν πάνε ούτε στους ανακριτές" δήλωσε στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη και θείος της 21χρονης φοιτήτριας, Ευάγγελος Γκιούκης.

"Υπάρχει στοιχείο που αποδεικνύει ότι υπήρχε πρόσβαση στο σπίτι της" επεσήμανε και πρόσθεσε ότι "το λάπτοπ της είναι κλειδωμένο, δεν έχει ανοίξει, δεν μπορούμε να δούμε τι έχει μέσα. Εδώ και δυομισι μήνες δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα".

"Υπάρχουν νέα στοιχεία αλλά δεν μπορούμε ακόμα να το αποδείξουμε. Κάποιος είχε πρόσβαση στα κλειδιά της Ελένης, δεν ξέρουμε ποιος και πότε" ανέφερε.

"Ένας από τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού της Ελένης παραδέχτηκε την ύπαρξη βίντεο. Την βίασαν και την εκβίασαν οι συγκεκριμένοι. Συνεπώς, είχε έντονο φόβο, ήθελε ψυχολογική στήριξη, δεν ξέρουμε τι έκανε. Υπάρχει μαρτυρία ότι ήταν έντονα στεναχωρημένη και την απασχολούσε το βίντεο. Ξέρουν κι άλλοι άνθρωποι, αν δεν πάνε να καταθέσουν δεν μπορούμε να έχουμε τα στοιχεία" σχολίασε.

"Ήταν μαρτυρικός ο τελευταίος χρόνος της Ελένης. Αν τα έλεγε στους γονείς της, θα ήταν άλλη η εξέλιξη της υπόθεσης, θα ήταν ζωντανή. Δεν είπε τίποτε ούτε στους γονείς της, ούτε σε εμένα. Το είπε στις φιλενάδες της με τον όρο να μην το πουν παραπέρα" υπογράμμισε.

"Όλα θα βγουν στην επιφάνεια, σε λίγες ημέρες θα δούμε. Ας έχουμε λίγη υπομονή" είπε ο θείος.

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share