Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Ελληνικό: Ο Σπίρτζης ζητά πειθαρχικό έλεγχο για τον ταξιτζή!

Ζητά άμεσες ενέργειες!

22 Μαρτίου 2019 18:50
Έγκλημα στο Ελληνικό: Ο Σπίρτζης ζητά πειθαρχικό έλεγχο για τον ταξιτζή!

Από πειθαρχικό έλεγχο ζητά ο Σπίρτζης να περάσει ο ταξιτζής που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα! Άμεσες ενέργειες ζητά για τον έλεγχο της τήρησης του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου, αλλά και την εφαρμογή των προβλεπόμενων αυστηρών ποινών! Το έγκλημα στο Ελληνικό έχει συγκλονίσει τους πάντες!

Πειθαρχικό έλεγχο για τον αυτοκινητιστή που αρνήθηκε να παράσχει βοήθεια στη γυναίκα, που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της χθες στη Βουλιαγμένη, για τη μεταφορά της σε νοσοκομείο, ζήτησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Ο υπουργός ζητά άμεσες ενέργειες για τον έλεγχο της τήρησης του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία των ΕΔΧ οχημάτων και την επιβολή πειθαρχικών μέτρων στους οδηγούς, ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές αλλά και την εφαρμογή των αυστηρών ποινών που προβλέπει ο νόμος.

Ποιος ήταν ο λόγος που σκότωσε ο άντρας την γυναίκα του;

Έγκλημα στο Ελληνικό: Ο ταξιτζής πέταξε εκτός αυτοκινήτου την μετέπειτα νεκρή γυναίκα! "Κυρά μου πάτε καλά; Περάστε έξω"!

Σοκάρει ο ταξιτζής και αυτόπτης μάρτυρας της οικογενειακής τραγωδίας στο Ελληνικό! Ο πρωταγωνιστής φαίνεται πως πέταξε εκτός ταξί την γυναίκα, πριν αυτή δολοφονηθεί!

Ο ίδιος είπε πως η τραυματισμένη γυναίκα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει. «Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, ο οποίος όμως της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του!

Στην συνέχεια, όπως δήλωσε ο ίδιος «ακούσαμε δύο πυροβολισμούς», προσθέτοντας πως δεν είδε τον 70χρονο δράστη.

Ο επαγγελματίας οδηγός προσπάθησε να εξηγήσει τη συμπεριφορά του αναφέροντας πως «ταράχτηκε», ενώ σε άλλο σημείο παραπονιέται ότι το ταξί του γέμισε αίματα «μέσα - έξω».

Το απόσπασμα μετά το 00:48:

Διαβάστε περισσότερα θέματα που αφορούν το έγκλημα στο Athensmagazine.gr.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share