Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

Έγκλημα στην Κοιλάδα: Όλες οι εξελίξεις από την δίκη για την δολοφονία του Καπετάνιου!(video)

Μίλησαν ο πατέρας και η αδερφή του θύματος!

22 Μαρτίου 2019 14:06
Έγκλημα στην Κοιλάδα: Όλες οι εξελίξεις από την δίκη για την δολοφονία του Καπετάνιου!(video)

Είχε σοκάρει το Πανελλήνιο η είδηση για το έγκλημα στην Κοιλάδα Ερμιονίδας για το θάνατο του 42χρονου Θανάση Λάμπρου! Σήμερα είναι η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου και ο πατέρας του θύματος καθώς και η αδερφή του μίλησαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star! Δείτε όλες τις εξελίξεις από την δίκη καθώς και τι δήλωσε ο τραγικός πατέρας του θύματος για το έγκλημα που σημάδεψε την οικογένεια του!

Φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση και να είχε αναταλλάξει 1760 μηνύματα το τελευταίο δίμηνο πριν την δολοφονία του!

Ο πατέρας του θύματος δήλωσε ότι αν ο γιος του είχε εξωσυζυγική σχέση καλά και έκανε και είχε γιατί με την γυναίκα του τσακωνόντουσαν συνέχεια! Στο δικαστήριο ο πατέρας του θύματος δήλωσε ότι η γυναίκα του γιου (πρώην νύφη του) είχε πολλούς συντρόφους και είχε ένα έκφυλο βίο καθώς είχε "πάει" με όλη την περιφέρεια! Ζήτησε από την πρώην νύφη του να πει όλη την αλήθεια και ποιος ήταν ο συνεργός που είχε και ότι όντως τον σκότωσε! Η γυναίκα μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει για τίποτα! Θα ολοκληρωθεί πρώτα όλη η διαδικασία εξέτασης των μαρτύρων και μετά θα μιλήσει η κατηγορούμενη!

Η αδελφή του θύματος Θανάση Λάμπρου ισχυρίζεται ότι η γυναίκα του δεν ήταν μόνη της εκείνη την ημέρα και ο αδικοχαμένος αδερφός της ήθελε να την πιάσει με τον εραστή της! Εκλιπαρεί όσους γνωρίζουν να μιλήσουν και να πουν την αλήθεια για να βρεθεί η άκρη του νήματος! Αποκλείεται να τον είχε δολοφονήσει μόνη της πρέπει να είχε και βοήθεια από κάποιον!

Σήμερα εξετάστηκε και η γυναίκα που φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Θανάση Λάμπρο και που είχαν ανταλλάξει περίπου 1760 μηνύματα! Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι είχαν φιλική σχέση και ότι μιλάγανε μ,ε τον άτυχο για τις άσχημες στιγμές που επικρατούσαν στον γάμο του! Είχε υποψίες ότι η γυναίκα του τον απατούσε και αυτό το είχε εξομολογηθεί σε εκείνη καθώς και ότι την παρακολοθούσε! Την δολοφονία την έμαθε η γυναίκα που φέρεται να είχαν εξωσυζυγική σχέση από την κολλητή της φίλη!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη:

Διαβάστε τι είχε μαρτυρήσει ένας φίλος του καπετάνιου!

Έγκλημα στην Κοιλάδα: Θα «δώσει» τον κολλητό φίλο του καπετάνιου στο δικαστήριο η χήρα; (Video)

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου στην Κοιλάδα, καθώς με ενδιαφέρον αναμένουμε την υπερασπιστική γραμμή της χήρας του και τα όσα θα πει εκείνη από την δική της πλευρά για τον θάνατο του συζύγου της στο δικαστήριο.

Θα «δώσει» τον κολλητό φίλο του καπετάνιου στο δικαστήριο η χήρα της Κοιλάδας καθώς η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι εντελώς αθώα!

Μία περίεργη υπόθεση που φαίνεται να έχει πολλά κενά, αφού η γυναίκα αυτή αρνείται τα πάντα, καθώς επίσης και την απολογία που φέρεται να έχει υπογράψει, χωρίς ωστόσο εκείνη να έχει ιδέα.

Η χήρα του καπετάνιου αναμένεται να ανοίξει για πρώτη φορά τα χαρτιά της στο δικαστήριο, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει τοποθετηθεί καθόλου για την δολοφονία του συζύγου της.

Το Πρωτόδικο δικαστήριο να σημειωθεί ότι έχει στείλει όλα τα πρακτικά της δίκης στον Εισαγγελέα Ναυπλίου προκειμένου να ερευνήσει αν ο παιδικός φίλος του καπετάνιου είχε συμμετοχή σε αυτό το έγκλημα.

Η ίδια η χήρα στην κατάθεση της αναφέρει για τον παιδικό φίλο του συζύγου της: «Ως προς τον φίλο του άνδρα μου, δηλώνω ότι με βάση τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, θεωρώ ότι ήταν άμεσος συνεργός στο έγκλημα, αν όχι αποκλειστικός δράστης... ».

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share