Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ειρήνη Λαγούδη: Αυτά είναι τα σοκαριστικά απειλητικά μηνύματα που δέχεται η οικογένεια!

Στο φως τα απειλητικά μηνύματα!

21 Μαρτίου 2019 10:25
Ειρήνη Λαγούδη: Αυτά είναι τα σοκαριστικά απειλητικά μηνύματα που δέχεται η οικογένεια!

Ειρήνη Λαγούδη: Σοκάρουν τα μηνύματα που έχουν σταλθεί στην οικογένεια του θύματος! Αποκαλύψεις φωτιά στο φως και ανατροπή!

Οι απειλές στον αδερφό και τα τρία παιδιά της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θέση Μυρτιά στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας, ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε σενάρια θέλουν στην υπόθεση να έχει μπλεχτεί και η μαφία των φυλακών!

«Ξέρουμε που μένεις... Θα μας βρεις μπροστά σου. Τα φιλιά μας στην ανήλικη κόρη της Ειρήνης. Να σταματήσεις την έρευνα. Η υπόθεση θα κλείσει και εσείς δεν έπρεπε να κάνετε έρευνα. Σας προτείνω να φύγετε στο εξωτερικό», αναφέρουν κάποια από τα απειλητικά μηνύματα, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star.

«Προφανώς να μας εκφοβίσουν, προφανώς φαίνεται να είναι στημένες εγκληματικές ομάδες οι οποίες προσδοκούν με δόλιους τρόπους... με πλαστογραφίες με απειλές να καταρρίψουν την υπόθεση και μέσω αυτής της ψυχολογικής πίεσης να σταματήσουμε την έρευνα μας. Κάποιοι κρύβονται πίσω και μάλιστα δίνουν και στοιχεία της δικογραφίας. Προφανώς θέλουν να ζητήσουν χρήματα. Δεν ξέρω τι παράνοια κρύβεται πίσω τους. Οι απειλές είναι συγκεκριμένες και είναι στοχευμένες, είναι πολλές», δήλωσε ο αδελφός της αδικοχαμένης Ειρήνης και πρόσθεσε:

«Μεγάλο κίνδυνο βλέπω. Ένα θα σας πω και μόνο, έφτασαν στο σημείο να μου πουν ότι θα μας βρει έξω από το σπίτι, καταλαβαίνετε για τι τραγικά πράγματα μιλάμε; Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακραίοι, τι κρύβεται από πίσω θα το δούμε. Έφτασαν στο σημείο τον Γενάρη να μου στείλουν άνθρωπο φυλακισμένο με το ανάλογο αντίτιμο να μου δώσει στοιχεία για την υπόθεση. Με τον τρόπο τους προσπαθούν να αποδείξουν ότι αυτοί έχουν τη δύναμη».

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Λαγουδή και η "Μαφία των φυλακών"

Άλυτος γρίφος παραμένει η δολοφονία της 44χρονης μητέρας στη λίμνη Τριχωνίδα στην Αιτωλοακαρνανία, τον Ιανουάριο του 2018.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ειρήνη Λαγούδη είχε βρεθεί νεκρή στις 8 Ιανουαρίου 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της, κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα και αρχικά ως πιθανότερη είχε θεωρηθεί η αυτοχειρία.

Νέα στοιχεία έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και διεξάγεται έρευνα με εντολή εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας Αγρινίου ζητά να διερευνηθεί αν ο θάνατος της σχετίζεται με τη "Μαφία των φυλακών" Κορυδαλλού . Για τις δικαστικές Αρχές πρόκειται πια για δολοφονία γιατί έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δολοφονία.

Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτήν την εγκληματική οργάνωση είχαν σχέσεις και έντονη δραστηριότητα στην περιοχή του Αγρινίου.

Δείτε όσα ειπώθηκαν για την δολοφονία της Λαγούδη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου":

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share