Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή! - Τι βρήκε στο σώμα του δικηγόρου;(video)

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

15 Μαρτίου 2019 12:34
Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή! - Τι βρήκε στο σώμα του δικηγόρου;(video)

Σοκάρει το πανελλήνιο ο θάνατος του νεαρού δικηγόρου που βρέθηκε νεκρός στα Τουρκοβούνια! Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έδειξαν πολλαπλές κακώσεις σώματος( κεφαλής, θώρακος,κοιλίας και δεξιού μοιρού) εξαιτίας της πτώσης από ύψος. Δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά πάλης κάτι που είναι πολύ σημαντικό!

Το πιο ουσιαστικό από την ιατροδικαστική έρευνα του κ. Ντιλέρμη ήταν ότι δεν υπήρχαν σημάδια πάλης!

Ο δικηγόρος, που εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις, σύμφωνα με τις καταθέσεις των συγγενών του δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Τρίτης.

Οι ανησυχίες για την τύχη του νεαρού εντάθηκαν όταν αστυνομικός και φίλος του αδελφού του δικηγόρου, επίσης αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, εντόπισε τυχαία το αυτοκίνητο του αγνοούμενου κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Στο κάθισμα του οχήματος βρέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το γεμάτο με χρήματα πορτοφόλι αλλά και το κινητό τηλέφωνο του άντρα. Άμεσα ειδοποίησε τον αδελφό του, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης κλήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυση Αττικής για να καταθέσει.,

Ο 28χρονος δικηγόρος εντοπίστηκε νεκρός και οι αρχές διεξάγουν έρευνες για το συμβάν και αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο, τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά τη νεκροτομή.ρος που βρέθηκε νεκρός!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" για τα αποτελέσματα της νεκροψίας:

Τουρκοβούνια: Πιθανότατα αυτοκτόνησε ο 28χρονος δικηγόρος!

Κακώσεις στο σώμα του άτυχου δικηγόρου και οι εκτιμήσεις της αστυνομίας!
“Πολλαπλές κακώσεις σώματος σε κεφάλι, κοιλία, δεξιό μηρό και θάνατος που οφείλεται σε πτώση εξ ύψους” αυτό είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για τα αίτια θανάτου του 28χρονου δικηγόρου που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε θαμνώδη περιοχή, στα Τουρκοβούνια.

Από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ήταν προβληματισμένοι για τα αίτια του θανάτου, όμως το πόρισμα του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με το μονοπάτι που οδηγούσε στον γκρεμό όπου βρέθηκε ο νεαρός οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά πιθανότατα σε αυτοκτονία.

undefined

Μάλιστα αυτή ήταν και η αρχική εκτίμηση των αστυνομικών και της νεκροψίας που διενήργησε χθες ο ιατροδικαστής όμως περίμεναν και την ολοκλήρωση της νεκροτομης έτσι ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικόνα. Ο νεαρός δικηγόρος, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή των Τουρκοβουνίων, σε ενα δυσβατο σημειο. Φορούσε σακάκι και παντελόνι και έφερε κάποιες κακώσεις στο πρόσωπο. Από τη μύτη και το στόμα έβγαινε αίμα ενώ τα μαλλιά και τα χέρια του ηταν σκονισμένα με χωμα. Αρχικά η υπόθεση έλαβε διαστάσεις θρίλερ εντούτοις σήμερα το αποτέλεσμα της νεκροτομής έδωσαν στους αστυνομικούς ξεκάθαρη εικόνα.

Δείτε ότι αφορά το έγκλημα...εδώ!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share