Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Θα σκοτώσω την μάνα σου και θα αυτοκτονήσω": Νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο!

Ενημέρωσε τον γιο του και προχώρησε στο φρικτό έγκλημα!

15 Μαρτίου 2019 10:13

Συγκλονισμένη είναι η Αμαλιάδα από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν βρέθηκαν νεκροί ένας ηλικιωμένος άνδρας και η σύζυγός του.

Όλα συνέβησαν στην περιοχή Λατίφι, όταν ο Ο 82χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με περίστροφο την 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια, με το ίδιο όπλο, έδωσε τέλος και στη δική του ζωή.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, όλα συνέβησαν περίπου στις 06.00 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας, πίσω ακριβώς από την επιχείρηση – σήμα κατατεθέν – που διατηρούσαν χρόνια στην περιοχή και συνέχιζε ο γιος τους. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρα, λίγο πριν σκοτώσει τη σύζυγό του και αυτοκτονήσει, κάλεσε στο τηλέφωνο τον γιο του και τον ενημέρωσε για το τι θα επακολουθούσε.

Έκλεισε το τηλέφωνο και στη συνέχεια ενημέρωσε ο 82χρονος και την Αστυνομία για τις αποφάσεις που είχε πάρει. Πέρασαν λίγα λεπτά έως ότου ο γιος και οι αστυνομικοί να βρουν νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους. Και αυτό γιατί η οικογένεια διατηρούσε και δεύτερο σπίτι στην Αμαλιάδα και πρώτα όλοι κατευθύνθηκαν προς τα εκεί.

Τα προβλήματα υγείας και το κοινό τέλος

Το ηλικιωμένο ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτά φαίνεται να είναι που οδήγησαν στην απόφαση του ηλικιωμένου άντρα να βάλει τέλος στη ζωή τους. Κανείς δεν ξέρει, αν και η σύζυγος επιθυμούσε να είχαν αυτό το κοινό τέλος. Το μόνο βέβαιο είναι πως η ζωή τους ένωσε με μια κοινή μοίρα έως το φινάλε. «Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ» φέρεται να είπε στον γιο του, στα τελευταία του λόγια.

Η γιαγιά πήρε την προσωρινή επιμέλεια των δύο παιδιών του συζυγοκτόνου της Σητείας!

Η γιαγιά των δυο μωρών που έμειναν χωρίς μητέρα μετά το τραγικό έγκλημα στη Σητεία παίρνει προσωρινά την επιμέλειά τους.

Τα δυο μωρά, 18 και 6 μηνών, θα παραμείνουν στην αγκαλιά της γιαγιάς τους μέχρι να εκδοθεί η τελική απόφαση για την επιμέλεια. Την περασμένη Τρίτη η κουνιάδα της Κατερίνας επισκέφθηκε την Εισαγγελέα με μια και μόνο παράκληση.

Να μεγαλώσουν εκείνοι τα παιδιά της Κατερίνας. Οι κοινωνικοί λειτουργοί δεν έχουν ακόμη παραδώσει την έκθεση τους στην αρμόδια Εισαγγελέα.

Η οικογένεια θα ορίσει και δεύτερο δικηγόρο που θα ασχοληθεί μόνο με την επιμέλεια των δυο αγοριών. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη Κατερίνα, η άτυχη μητέρα των δύο παιδιών φέρεται να στραγγαλίστηκε πριν από περίπου δέκα ημέρες, από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share