Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι αποκαλύφθηκε σχετικά με τον ομαδικό βιασμό;

Οι εξελίξεις τρέχουν!

13 Μαρτίου 2019 19:14
Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι αποκαλύφθηκε σχετικά με τον ομαδικό βιασμό;

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη σχετικά με τον βιασμό της έναν χρόνο πριν τη δολοφονία της είναι συγκλονιστικές.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τρεις δράστες ηλικίας 19 έως 22 ετών αρνούνται πως βίασαν την άτυχη φοιτήτρια και ισχυρίζονται πως υπήρχε συναίνεση εκ μέρους της στη σεξουαλική πράξη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο μικρότερος ηλικίας 19 ετών, επιβεβαίωσε πως υπήρξε σεξουαλική πράξη και, μάλιστα, ομολόγησε πως όντως αυτή βιντεοσκοπήθηκε από τον ίδιο μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Στην ανακρίτρια φέρεται να είπε ότι μετά το συμβάν, η Ελένη Τοπαλούδη προσέγγισε τους γονείς του και ζήτησε να διαγραφεί το βίντεο που κατέγραφε τη σεξουαλική πράξη, όπως και έγινε, σύμφωνα με τον 19χρονο.

Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει αν το βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ή αν υπάρχει και κάπου αλλού, πέρα από το κινητό του νεαρού που ισχυρίζεται πως το διέγραψε από τη συσκευή του τηλεφώνου του.

Να σημειωθεί πως οι αρχές θα εξετάσουν τους γονείς του νεαρού για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί, ενώ θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης του βίντεο από το κινητό τηλέφωνο του 19χρονου.

Ακόμα δεν έχουν ανοιχτεί τα τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας της, κάτι που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από την ανακρίτρια μάλιστα θα διοριστεί ανεξάρτητος τεχνικός πραγματογνώμονας για να μπορέσει να γίνει έλεγχος και ανίχνευση των ηλεκτρονικών δεδομένων.

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: "Αυτά τα παιδιά αποτελούν εγκληματική οργάνωση"!

"Για εμένα και τη σύζυγό μου αυτά τα παιδιά, να μην τα χαρακτηρίσω διαφορετικά, αποτελούν εγκληματική οργάνωση και ένα θεός ξέρει τι υπέφερε από τους εκβιασμούς αυτών των ανθρώπων για έναν χρόνο" δήλωσε στην ΕΡΤ ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

"Δεν είναι δυστυχώς στη ζωή για να μας πει ακριβώς το τι υπέστη όλο αυτό το διάστημα, όμως βρίσκονται στη ζωή πολλά κοριτσάκια που υπέστησαν όλα αυτά τα χρόνια, γιατί δεν ειναι μόνο αυτά τα τέσσερα πέντε άτομα που έχουν ακουστεί, πιθανόν υπάρχουν κι άλλα. Όλα αυτά τα κοριτσάκια που σπούδαζαν στη Ρόδο και υπέστησαν τέτοια πράγματα μπορούν να μιλήσουν, αν είχαν βιασμούς, απόπειρες βιασμούς και εκβιασμούς. Πρέπει όσοι γνωρίζουν να μιλήσουν και να καταθέσουν, όχι για το περιστατικό της Ελένης, θα έλεγα ότι η Ελένη ήταν η κορυφή του παγόβουνου και για εμάς τους γονείς, δεν θέλουμε ένα κυνήγι μαγισσών, θέλουμε να απονεμηθεί η δικαιοσύνη όπως πρέπει" τόνισε.

"Είπα από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για κύκλωμα, μια ομάδα ανθρώπων. Τώρα πιστεύω ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένους εγκεφάλους που με βάση τους βιασμούς, τις βιντεοσκοπήσεις έχουν προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες. Αυτά είναι μόνο υποψίες, τίποτε περισσότερο" πρόσθεσε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share