Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη για την 30χρονη μητέρα: Την έσφαξε μετά τη γέννηση της κόρης τους! Η αρρωστημένη φαντασίωση του χρυσού κληρονόμου!

Η σοκαριστική ιστορία!

12 Μαρτίου 2019 10:54
Θλίψη για την 30χρονη μητέρα: Την έσφαξε μετά τη γέννηση της κόρης τους! Η αρρωστημένη φαντασίωση του χρυσού κληρονόμου!

Είχαν περάσει τρεις εβδομάδες από τότε που το μοντέλο Lana Kasian έφερε στον κόσμο την κορούλα της με τον Blake Leibel.

Ο εκατομμυριούχος σύντροφός της την έσφαξε και στράγγιξε το αίμα της, κάνοντας πραγματικότητα τις αρρωστημένες φαντασιώσεις που περιέγραφε στο ανατριχιαστικό μυθιστόρημά του.

Το ανατριχιαστικό μυθιστόρημά του Syndrome του 2010 ξεκινούσε με ένα ερώτημα. «Αν αγαπούσες να προκαλείς κακό, τι θα έκανες;». Έκλεινε με μια επισήμανση. «Στο τέλος, όλοι γινόμαστε τέρατα». Με αυτή τη σκέψη προχώρησε στο ανατριχιαστικό έγκλημά του.

Ακόμα και πριν την επιτυχία του μυθιστορήματος ήταν ευκατάστατος. Τα χρήματα δεν αποτελούσαν πρόβλημα στη ζωή του. Ζούσε με ένα μηνιαίο επίδομα 18.000 δολαρίων πριν κληρονομήσει τη μητέρα του.

Ο πατέρας του Lorne ήταν εξέχων μεγιστάνας και πρώην Ολυμπιονίκης που έφτασε στον Καναδά. Η μητέρα του Eleanor ήταν κληρονόμος της επιτυχημένης εταιρείας πλαστικών της οικογένειάς της.

O Blake ήθελε να μπει στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Είχε γράψει κόμικ και ήθελε να διεισδύσει στο Χόλιγουντ ως σκηνοθέτης. Είχε δουλέψει στην κωμωδία Spaceballs αλλά δεν είχε καταφέρει να εδραιωθεί. Παρέμενε στη σκιά της οικογένειάς του.

Είχε αποκτήσει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του και μετά τον χωρισμό του δεν άργησε να κάνει το επόμενο βήμα. Ερωτεύτηκε, αρραβωνιάστηκε και ετοιμαζόταν να ξαναπαντρευτεί. Ήταν τον Μάιο του 2016 που ζούσε στο Λος Άντζελες με την Ουκρανή αρραβωνιαστικιά του Lana Kasian. Είχαν αποκτήσει την κορούλα της Diana.

H 30χρονη είχε πολύ πιο ταπεινό υπόβαθρο. Είχε δουλέψει σκληρά στην Ουκρανία για το πτυχίο Νομικής και πήγε στις ΗΠΑ με ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον. Ήταν αποφασισμένη να τα καταφέρει. Είχε εργαστεί ως διερμηνέας και μοντέλο πριν ερωτευτεί τον Blake.

Ήταν ενθουσιασμένη που ήταν έγκυος και η μητέρα της Olga είχε πετάξει από τη Ρωσία για να είναι εκεί για τη γέννηση. Ζούσε σε ένα διαμέρισμα κοντά και για λίγες μέρες έμεινε και η Lana μαζί της.

Από τη γέννηση της κορούλας τους, ο Blake είχε αλλάξει συμπεριφορά. Εκείνη πίστευε ότι ήταν φυσικό για ένα μωράκι να αλλάζει τη ζωή τους. Στις 24 Μαΐου η μητέρα της Lana, Olga, ανησύχησε που δεν της απαντούσε στα μηνύματά της και κάλεσε τις αρχές. Όταν δεν απάντησε κανείς, έφυγαν. Ήταν πεπεισμένη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Στάθηκε έξω από το διαμέρισμά τους και κάλεσε τον Blake που στεκόταν στο παράθυρο. Απλά τράβηξε τις κουρτίνες και έφυγε. Η Olga ήταν απελπισμένη.

Στις 26 Μαΐου ζήτησε βοήθεια από φίλο της για να καλέσει ξανά τις αρχές. Οι αστυνομικοί επέστρεψαν και έκαναν τελικά έφοδο στο διαμέρισμα. O Blake είχε μπλοκάρει την πόρτα με έπιπλα. Όταν τελικά μπήκαν, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φριχτό θέαμα. Υπήρχε αίμα παντού και διάσπαρτα κομμάτια σάρκας παντού. Όταν μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα τον βρήκαν να είναι ξαπλωμένος δίπλα στο γυμνό πτώμα της Lana που είχε καλύψει με μια κουβέρτα του Mickey Mouse.

Δίπλα υπήρχε μια ματωμένη λεπίδα ξυραφιού και ένα μαχαίρι. Της είχε ξεριζώσει το σκαλπ, της είχε κόψει το δεξί αυτί και κομμάτια του προσώπου της, αφήνοντας εκτεθειμένους μύες και οστά. Στο υπόγειο βρήκαν 11 σακούλες σκουπιδιών με ματωμένα σεντόνια, ρούχα και τμήμα του κρανίου της.

Τον συνέλαβαν στο διαμέρισμα και έγινε σαφές ότι σχεδίαζε να το σκάσει. Είχε κοντά το διαβατήριο με 4.000 δολάρια μετρητά. Η μικρή Diana είναι καλά και ζει πλέον με τη γιαγιά της Olga. Η νεκροψία αποκάλυψε την απίστευτη βιαιότητα και τα φριχτά βασανιστήρια που έζησε η Lana Kasian πριν το τέλος. Είχε στραγγίξει το αίμα της στην μπανιέρα, κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο όταν η καρδιά χτυπά. Η Lana ήταν ζωντανή όταν αποστραγγίστηκε το αίμα από το σώμα της.

Πέθανε από απώλεια αίματος και τραύμα στο κεφάλι. Πριν όμως τον θάνατό της είχε υποστεί φριχτά βασανιστήρια. Υπήρχαν σημάδια ότι είχε ξυλοκοπηθεί και δαγκωθεί ενώ προσπαθούσε να παλέψει τον δολοφόνο της. Πιστεύεται ότι μπορεί και να έζησε μέχρι και 8 ώρες αφού της ξερίζωσε το σκαλπ. Ήταν ένας φριχτός θάνατος, με τους ειδικούς να δηλώνουν πως δεν έχουν δει ποτέ κάτι τέτοιο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share