Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα: Δολοφόνησαν τον Ανδρέα Χριστοδουλόπουλο!

Γνωστός αθλητής ο δολοφόνος!

8 Μαρτίου 2019 10:37
Άγριο έγκλημα: Δολοφόνησαν τον Ανδρέα Χριστοδουλόπουλο!

Γνωστός αθλητής ο δράστης του εγκλήματος στο Ελαιοχώρι Ζήτησε εξηγήσεις από γείτονα που έκλεβε ρεύμα κι εκείνος τον μαχαίρωσε 4 φορές! «Ήταν η κακιά η ώρα, δεν ήθελα να τον σκοτώσω!» λέει ο δράστης!

Στην… κακιά στιγμή αποδίδει τη δολοφονία του 52χρονου Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου ο δράστης του εγκλήματος στο Ελαιοχώρι Δυτικής Αχαΐας.

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, με προσέβαλε»
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo ο δράστης κατά την κατάθεση του φέρεται να είπε

ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον 52χρονο. Ο 69χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι που έφερε στην κατοχή του, πλήττοντας τον 52χρονο τέσσερις φορές στο θώρακα και την κοιλιά, ισχυρίζεται πως οι προσβολές που δέχθηκε από το θύμα τον θόλωσαν.

Σήμερα μετά την προθεσμία που πήρε χθες από τον Εισαγγελέα, σήμερα θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας ενώπιον του Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί. Σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου πατέρα ενός παιδιού, είναι γνωστός αθλητής της δεκαετίας του ’70 και αγωνιζόταν σε ομάδα της Πάτρας. Η σύλληψη του σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σε αποθήκη, όπου φέρεται να είχε κρυφτεί μετά την πράξη του, έχοντας ακόμα στην κατοχή του, το μαχαίρι.

Τα τελευταία λόγια
Ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες ψυχορραγούσε για μισή ώρα στα χέρια των συγχωριανών του, πριν τον παραλάβει το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Τα τελευταία λόγια του θύματος προς συγχωριανο του, φέρεται να ήταν: «Να μου φιλήσεις το παιδί μου».

Η ρευματοκλοπή η αιτία του καβγά
Η επίσκεψη του Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου από την Αθήνα, στη μητέρα του και τον τόπο καταγωγής του αποδείχθηκε μοιραία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να πληροφορήθηκε από την μητέρα του πως ένας γείτονας κλέβει ρεύμα από το σπίτι τους. Ο 52χρονος πήγε στην πλατεία του χωριού, όπου και εντόπισε τον 69χρονο μετέπειτα φονιά του και του ζήτησε τον λόγο. Τότε ο 69χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε με αποτέλεσμα ο άνδρας να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Σύμφωνα με τη νεκροψία νεκροτομή στη σορό του 52χρονο Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου, από τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ο άτυχος άνδρας έφερε τέσσερα πλήγματα από μαχαίρι αλλά αυτό που δέχθηκε στην εξωτερική περιοχή της μασχάλης, ήταν το θανατηφόρο, καθώς διέρρηξε την βραχιόνια αρτηρία, με αποτέλεσμα το θύμα να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share