Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία: Τι αποκαλύπτει ο θείος της 32χρονης(video)

Το οικογειακό δράμα

7 Μαρτίου 2019 12:33
Οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία: Τι αποκαλύπτει ο θείος της 32χρονης(video)

Κινητοποίηση των τοπικών αρχών για την τύχη των δύο μωρών που είχε αποκτήσει ο δράστης με την 32χρονη Κατερίνα, αλλά και του 11χρονου παιδιού του από τον πρώτο του γάμο, η μητέρα του οποίου έχει πεθάνει από καρκίνο

Μέσα σε λίγη ώρα γράφτηκε μία από τις μεγαλύτερες οικογενειακές τραγωδίες στη Σητεία. Ο 36χρονος Γ.Ρ. στραγγάλισε την 32χρονη σύζυγό του Κατερίνα.
Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ αύριο ο δράστης θα απολογηθεί στο δικαστήριο.

Φανερά καταβεβλημένοι οι συγγενείς της άτυχης 32χρονης μίλησε για την γυναίκα και έδωσε επιπλέον πληροφορίες για τη σχέση του ζευγαριού. Ο θείος αλλάτου θύματος αποκάλυψε στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου στοιχεία όπου περιγράφειτον φερόμενο ως δράστη να απομακρίνει τη συζυγό του από την οικογένεια της λόγω ζήλιας..

Δείτε αναλυτικά τις περιγραφές του θείου στα παρακάτω βίντεο:

Νέα στοιχεία για το θάνατο της 32χρονης στην Σητεία: Τι δήλωσε ο αδερφός της άτυχης γυναίκας!(video)

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία! Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας μίλησε δημόσια για την τραγωδία που ζει η οικογένεια του και για την άτυχη αδερφή του και τη δολοφονία της μία μέρα της κηδείας της.

Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη Σητεία. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για έγκλημα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει συλληφθεί ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος.


Η γυναίκα φέρεται πως έφυγε από τη ζωή από τα χέρια του ίδιου του εν διαστάσει συζύγου της την ώρα που τα παιδιά τους έξι και 18 μηνών βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Στον φερόμενο δράστη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, επίσης του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών.

Στο δικαστήριο ο 36χρονος πήγε χωρίς συνήγορο και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή το πρωί.

Η απολογία του, μάλιστα, ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στις τέσσερις το απόγευμα και αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, ενώ όταν του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες οδηγήθηκε ξανά από τους αστυνομικούς στα κρατητήρια.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα η κοπέλα περνούσε δύσκολες στιγμές δίπλα στον άντρα της καθώς η παράφορη ζήλια του δημιουργούσε προβλήματα στο ζεύγος αλλά και την ίδια, ενώ η Κατερίνα είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 36χρονο…

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου":

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share