Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Νέα στοιχεία που σοκάρουν για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στη Ρόδο!

4 Μαρτίου 2019 08:37
Έγκλημα στη Ρόδο: Νέα στοιχεία που σοκάρουν για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στη Ρόδο!

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τρία άτομα, ύστερα από στοιχεία που προέκυψαν για το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017.

Πρόκειται για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, ένα 22χρονο και έναν 23χρονο, κάτοικοι Μασάρων, οι οποίοι θα κληθούν να αντικρούσουν τρεις κατηγορίες με έγγραφες εξηγήσεις τους, ενώπιον ανώτερου αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr η αυτοτελής προκαταρκτική έρευνα, που διενεργείται, αποσκοπεί να διαπιστώσει αν υφίστανται επαρκείς αποχρώσες ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος τους για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Η δικογραφία, που σχηματίζεται, δεν έχει συσχετιστεί με τις άλλες δύο, που αφορούν την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη με κατηγορούμενους έναν 21χρονο Ροδίτη κι έναν 19χρονο Αλβανό και τον βιασμό από κοινού μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες με κατηγορούμενους τον ίδιο 19χρονο Αλβανό κι έναν 23χρονο αθίγγανο.

Σημειώνεται ότι οι γονείς της Τοπαλούδη πιθανολογούν ότι οι τρεις Ροδίτες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από την Λίνδο και θεωρούν ότι έδρασαν ως κύκλωμα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share