Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πρέβεζα: Στο εδώλιο ο οδηγός ταξί που κατηγορείται για το θάνατο της 16χρονης

Η κατάθεση της μητέρας

28 Φεβρουαρίου 2019 13:14
Πρέβεζα: Στο εδώλιο ο οδηγός ταξί που κατηγορείται για το θάνατο της 16χρονης

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση με το μυστηριώδη θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη από τα Ιωάννινα, που επέστρεψε νεκρή και χωρίς όργανα από τους Αγίους Σαράντα, όπου είχε επισκεφθεί ορθοδοντικό το 2014.

Από το άψυχο κορμί της 16χρονης έλειπαν η βάση της γλώσσας, η επιγλωττίδα, η τραχεία, ο λάρυγγας, η μήτρα, ο τράχηλος και ο εγκέφαλος, ενώ στο αίμα και τα ούρα της βρέθηκαν υψηλά ποσοστά λιδοκαΐνης. Μάλιστα, ο κ. Βουγιουκλάκης επισήμανε ότι είναι απαραίτητη μία εξέταση γενετικού υλικού για να ταυτοποιηθούν τα δείγματα των οργάνων που έστειλαν οι αλβανικές Αρχές στην Ελλάδα.

Σήμερα βρίσκεται στο εδώλιο ο οδηγός ταξί για το θάνατο της άτυχης 16χρονης Κωνσταντίνας μετά από επίσκεψη σε ορθοδοντικό στους Αγίους Σαράντα. Η τραγική μητέρα που κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο δεν ένιωσε καλά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Πρέβεζας για να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Παρακάτω θα δείτε την κατάθεση της μητέρας για την άτυχη κόρη της και το τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου":

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share