Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της 39χρονης χήρας του καρδιολόγου λίγο πριν την καταδίκη! (video)

Όσα αποκάλυψε!

20 Φεβρουαρίου 2019 13:29
Η αποκαλυπτική συνέντευξη της 39χρονης χήρας του καρδιολόγου λίγο πριν την καταδίκη! (video)

Ισόβια στον 38χρονο αστυνομικό από την Βουλγαρία για το φόνο και στη σύζυγο του γιατρού ισόβια για ηθική αυτουργία χωρίς ελαφρυντικά, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου για τη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που έχασε την ζωή του τον Οκτώβριο του 2017 στα Πιλαλήματα Σητείας στην Κρήτη .

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης και ολοκληρώθηκε στις 4 τα ξημερώματα.

Ως μάρτυρες κατέθεσαν και αστυνομικοί που βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονικής ενέδρας αλλά και κυνηγοί που είχαν υπάρξει αυτόπτες μάρτυρες. Όπως επισήμαναν στις καταθέσεις τους, ο κατηγορούμενος είχε κρυφτεί πίσω από ένα δέντρο έχοντας στήσει ενέδρα στον άτυχο Καλαντζάκη. Στη συνέχεια, διέφυγε από το σημείο της δολοφονίας με ψυχραιμία.

Η 39χρονη Βουλγάρα λίγο πριν την καταδίκη της παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου". Μίλησε για το πως διαχειρίστηκε την κατάσταση και για το αν το αποκάλυψε στο παιδί της την αλήθεια για τον πατέρα του. Επίσης δήλωσε ότι περίμενε να αθωωθεί από το Δικαστήριο και ότι θα βρισκόταν επιτέλους μαζί με το παιδί τους χωρίς να του λέει ψέματα για το που βρίσκεται.

Δείτε τα βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share