Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ: Την αποκεφάλισαν γιατί ο σύζυγός της δεν πλήρωσε τα λύτρα!

Έκαναν τις απειλές τους πράξη!

19 Φεβρουαρίου 2019 12:33
Θρίλερ: Την αποκεφάλισαν γιατί ο σύζυγός της δεν πλήρωσε τα λύτρα!

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στο Μεξικό από την απαγωγή της συζύγου ενός επιχειρηματία, η οποία έληξε με τον πιο τραγικό τρόπο, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας το πτώμα της βρέθηκε αποκεφαλισμένο.

Οι απαγωγείς πέταξαν τη σορό της άτυχης γυναίκας σε δρόμο της πόλης Κοατσακοάλκος και πάνω στο κομμένο της κεφάλι είχαν αφήσει ένα σημείωμα που έγραφε:

Αυτό μου συνέβη γιατί ο άνδρας μου χρονοτριβούσε και δεν πλήρωνε τα λύτρα.

Η Σουσάνα Καρέρας, είχε απαχθεί πριν από μια εβδομάδα, έξω από το σπίτι φίλης της, όπου είχε πάει να πάρει ένα από τα παιδιά της. Μάλιστα η απαγωγή της καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Στο υλικό που κατέγραψε η κάμερα φαίνεται ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει τη γυναίκα και οι απαγωγείς να την αρπάζουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο σύζυγος της Καρέρας είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας Pexaluminio με προϊόντα αλουμινίου. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πώς επικοινώνησαν οι απαγωγείς μαζί του για να του ζητήσουν τα λύτρα. Αυτό που μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ όμως είναι ότι του ζήτησαν περίπου τέσσερα εκατομμύρια πέσος για να απελευθερώσουν τη γυναίκα του.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της σορού ο επιχειρηματίας επιβεβαίωσε μέσω των social media την τραγική είδηση και ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν σε αυτή την περιπέτεια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share