Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στον Πειραιά: Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 79χρονου!

Τι αποκαλύπτουν φίλοι της κατηγορούμενης;

16 Φεβρουαρίου 2019 09:33
Έγκλημα στον Πειραιά: Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 79χρονου!

Η κόρη του 79χρονου που δολοφονήθηκε μέσα στο διαμέρισμα του στον Πειραιά ήταν απαρηγόρητη στην κηδεία του πατέρα της.

“Έφυγες άδικα, άδικα έφυγες”, έλεγε η κόρη του, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα που πρόσεχε τον πατέρα της τον κατακρεούργησε με 80 μαχαιριές.

“Θέλω την τιμωρία αυτής της γυναίκας, να τιμωρηθεί να ησυχάσει η ψυχή του πατέρα μου. Είχε προσπαθήσει να τη διώξει από το σπίτι αλλά δεν έφευγε. Την έδιωχνε και ξαναγύρναγε πίσω”, είπε.


Στη γειτονιά του συνταξιούχου ναυτικού όλοι έβλεπαν την 50χρονη από τη Χιλή να έχει περίεργη συμπεριφορά. Η 50χρονη το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκε στις φυλακές και προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της από τις τηλεοπτικές κάμερες. Λίγο καιρό όμως πριν, ανέβαζε βίντεο στο facebook αγκαλιά με το σκυλάκι της.
Ήταν μια γυναίκα που έδειχνε ότι κάτι ψάχνει αποκάλυψε μιλώντας στο STAR φίλος της. “Δεν ήταν πρόβλημα που δεν μπορούσε να μιλήσει καλά τα ελληνικά. Πιστεύω κάπου το έχανε κιόλας. Δεν μου είχε πει ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Μου είχε στείλει φωτογραφία της πάντως, ψαχνόταν”.

Φίλες της αποκάλυψαν ότι πέρυσι τον Νοέμβριο η 50χρονη κατηγορούμενη καλούσε μέσω facebook άνδρες στο σπίτι της.

Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι ο άτυχος 79χρονος προσπάθησε να σωθεί.

“Είχε πάνω από 80 μαχαιριές στον θώρακα και περίπου 25 στο κάθε χέρι. Είχε καμιά τριανταριά στον θώρακα μπροστά”, δήλωσε ο ιατροδικαστής.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share