Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Κηφισιά: Πολύ κοντά στη σύλληψη δύο ακόμη μελών της σπείρας η αστυνομία!

Έχουν διαφύγει στο εξωτερικό!

14 Φεβρουαρίου 2019 07:51
Έγκλημα στην Κηφισιά: Πολύ κοντά στη σύλληψη δύο ακόμη μελών της σπείρας η αστυνομία!

Πολύ κοντά στη σύλληψη δύο ακόμη Αλβανών, που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, τα ξημερώματα της 2ας Απριλίου 2018, βρίσκονται οι Αρχές.

Ο ένας από τους τέσσερις συνολικά δολοφόνους και ληστές συνελήφθη χθες, ενώ οι άλλοι δύο που έχουν ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Η σύλληψη του ενός έγινε στο πλαίσιο εξάρθρωσης 11μελούς σπείρας. Ο δολοφόνος του Σταματιάδη συνελήφθη στο Βέλγιο, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ στην Ελλάδα.

Ο ένας από τους δράστες της δολοφονίας του 52χρονου επιχειρηματία συνελήφθη στις Βρυξέλλες μετά από συνεργασία ελληνικών και βελγικών Αρχών. Τα άλλα δύο μέλη της οργάνωσης έχουν ταυτοποιηθεί, ωστόσο βρίσκονται εκτός Ελλάδας και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους είναι σε εξέλιξη.

Το σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς αναρτούσε μετά το έγκλημα φωτογραφίες στο προφίλ του στο facebook στιγμές από την καθημερινότητά του που έμοιαζαν φυσιολογικές. Εστω και αν είχε δολοφονήσει άγρια έναν άνθρωπο.

Ο συλληφθείς αναρτούσε μετά το έγκλημα φωτογραφίες στο προφίλ του στο facebook στιγμές από την καθημερινότητά του Ο Αλβανός συλληφθείς

Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε τους δολοφόνους από ένα ...αγριογούρουνο

Η επιχείρηση εξάρθρωσης των δολοφόνων του Αλέξανδρου Σταματιάδη ονομάστηκε sus scrofa, δηλαδή αγριογούρουνο. Κι αυτό για ένα αγριογούρουνο ήταν αυτό που οδήγησε στην εξάρθρωση της σπείρας.

Οι δολοφόνοι του Σταματιάδη, εβδομάδες πριν από το άγριο έγκλημα είχαν πάει για κυνήγι στην Αρκαδία. Εκεί, πυροβόλησαν με εννιάρι πιστόλι ένα αγριογούρουνο. Το ταξίδι είχε γίνει με κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια παράτησαν. Εκεί βρέθηκαν δύο κάλυκες από το εννιάρι πιστόλι και αίμα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ήταν από αγριογούρουνο.

Στο μεταξύ είχε δολοφονηθεί ο Αλέξανδρος Σταματιάδης και οι κάλυκες ταυτοποιήθηκαν ότι προέρχονταν από το ίδιο όπλο.

Νεκρός ο 52χρονος επιχειρηματίας από σφαίρες ληστών

Η αστυνομία -στο πλαίσιο των ερευνών- εντόπισε στο facebook, μία φωτογραφία από κυνήγι και άρχισε να εξετάζει πρόσωπα που τις είχαν αναρτήσει, προσπαθώντας να φτιάξει μια λίστα υπόπτων.

Αφού εξετάστηκαν πάνω από 100 άτομα, εντοπίστηκαν τα στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των τριών εκ των τεσσάρων δολοφόνων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share