Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Ελένη Τοπαλούδη: Θρίλερ με τα δείγματα DNA που βρέθηκαν!

Περιπλέκεται η υπόθεση δολοφονίας...

8 Φεβρουαρίου 2019 15:06
Ελένη Τοπαλούδη: Θρίλερ με τα δείγματα DNA που βρέθηκαν!

Περιπλέκεται η υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, μετά τα αποτελέσματα DNA από τα αντικείμενα που περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί από το δωμάτιο στη Λίνδο και από τα βράχια, όπου πετάχτηκε η άτυχη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" οι αρχές, στα αντικείμενα αυτά, αλλά και σε εκείνα που βρέθηκαν στο δώμα, όπου βιάστηκε η άτυχη φοιτήτρια έχει βρεθεί γενετικό υλικό των δύο κατηγορουμένων, της 21χρονης Ελένης, όμως έχει βρεθεί και "ορφανό" DNA περισσότερων του ενός ατόμου.

Όπως εξήγησε ο αστυνομικός ρεπόρτερ "ορφανό" DNA είναι φυσιολογικό να βρεθεί στα αντικείμενα που περισυλλέχθηκαν από το σπίτι του 21χρονου, καθώς όπως αποδείχθηκε από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα της δολοφονίας της Ελένης.

Ωστόσο, αν και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν όντως έχει βρεθεί "ορφανό" DNA στα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στα βράχια και στη θάλασσα, όπου πετάχτηκε η φοιτήτρια, σε περίπτωση που όντως επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο θα περιπλέξει πολύ την υπόθεση.

Κι αυτό γιατί η επιβεβαίωση αυτή θα σημαίνει ότι στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη εμπλέκεται και άλλο ή άλλα άτομα, τα οποία και θα πρέπει να εντοπιστούν, να ταυτοποιηθούν και να κληθούν να καταθέσουν στις αρχές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share