Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Αναγκάστηκα να την κόψω κομματάκια»: Φρικάρει στην ομολογία του ο πατέρας της μικρής Άννυ!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες!

7 Φεβρουαρίου 2019 13:37
«Αναγκάστηκα να την κόψω κομματάκια»: Φρικάρει στην ομολογία του ο πατέρας της μικρής Άννυ!

Ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου, απολογήθηκε ο πατέρας της Σάββας ο οποίος επέμεινε ότι δεν σκότωσε το τετραχρονο κοριτσάκι αλλά όταν διαπίστωσε ότι πέθανε «αναγκάστηκε» να το διαμελίσει.

Αναβίωσε με φρικιαστικό τρόπο η άγρια δολοφονία της μικρής Αννυς το Πάσχα του 2015 που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου, απολογήθηκε ο πατέρας της Σάββας ο οποίος επέμεινε ότι δεν σκότωσε το τετραχρονο κοριτσάκι αλλά όταν διαπίστωσε ότι πέθανε «αναγκάστηκε» να το διαμελίσει.

Κατά την απολογία του είπε ότι αγαπούσε την κόρη του και ότι δεν ήταν ο «Χάνιμπαλ»: «Ακούστηκε ότι είμαι Χάνιμπαλ, ότι μαγείρεψα το παιδί και το έφαγα. Δεν έγινε ποτέ. Δεν είχα κίνητρο να σκοτώσω το παιδί μου. Δεν ζητώ συγχώρεση από τον Θεό αλλά από την ίδια μου την κόρη. Μου λείπε πάρα πολύ. Ήθελα να πάω να το θάψω αλλά δεν υπήρχε φτυάρι. Δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά… Ήθελα να τη βάλω σε σακούλα αλλά το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε. Αναγκάστηκα να κόψω κάποια κομμάτια και τα πήγα στα σκουπίδια. Σε μια στιγμή όλα κατέρρευσαν και φταίω εγώ για αυτό».

Στην συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος με την έδρα:

Εισαγγελέας: Η λογική λέει ότι πας το παιδί στο γιατρό όταν δεν φταις. Εσείς παίξατε θέατρο ότι το παιδί εξαφανίστηκε.

Κατηγορούμενος: Δεν το έκανα κομματάκια, κομματάκια. Αναγκάστηκα.

Δικαστής: Τι θέλατε να αποκρύπτετε ;

Κατηγορούμενος: Τίποτα, φοβόμουν μην το μάθει η γυναίκα μου.

Δικαστής: Γιατί δεν το θάψατε, γιατί δεν θέλατε να βρεθεί το πτώμα;

Κατηγορούμενος: Ίσως σε κάνουν τα ναρκωτικά.

Σε ότι έχει να κάνει με την μητέρα της μικρής Άννυς για ακόμη μία φορά υπεράσπισε τον πρώην σύντροφό της λέγοντας πως αγαπούσε το παιδί, και ότι «δεν ήταν η πρώτη φορά που έμεναν μόνοι τους. Το παιδί το πρόσεχε. Δεν ήταν επικίνδυνος».

Το τετράχρονο αγγελούδι που βρήκε τραγικό θάνατο
Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της τετράχρονης Άννυ η οποία αγνοούνταν στις 21 Απριλίου 2015 από την περιοχή της Ομόνοιας, στο κέντρο της Αθήνας. Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται ύστερα από την δήλωση εξαφάνισης που έκανε η μητέρα του κοριτσιού.

Το τετράχρονο κοριτσάκι αποδείχθηκε ότι ζούσε σε ένα άκρως τοξικό περιβάλλον. Η μητέρα της ήταν ιερόδουλη και τοξικομανής ενώ ο πατέρας της έκανε χρήση ηρωίνης μπροστά στο παιδί.

Αρχικά ο 27χρονός πατέρας αρνήθηκε ακόμη και ότι είναι ο πατέρας της (παρουσιάστηκε ως φίλος της μητέρας) και έδινε αμοιβή 5000 ευρώ σε όποιον βρει την μικρή. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια Αττικής με βάση συνδυασμό στοιχείων που προέκυψαν από την μαρτυρία του φίλου του, Νικολάι, και γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι.

Τελικά αποδείχθηκε ότι πατέρας τεμάχισε της Αννυ σε ψυχική ηρεμία. Ο 27χρονος παιδοκτόνος υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ξύπνησε την Μεγάλη Πέμπτη δίπλα στο άψυχο κορμί της τετράχρονης.

«Πανικοβλήθηκα, έκλαιγα δεν ήξερα τι να πω στην μητέρα της, είδα τα χέρια της και το στόμα της μελανιασμένα φοβήθηκα ότι θα έχανα την γυναίκα μου, κάτι έπρεπε να κάνω, κάτι για να εξαφανίσω το πτώμα.

Ο Νικολάι (φίλος του ζευγαριού που τον φιλοξενούσε στο σπίτι) μου είπε ότι έπρεπε να εξαφανίσω το πτώμα γιατί είμαι ναρκομανής και θα είχα όλη την ευθύνη. Αυτός δεν συμμετείχε στον τεμαχισμό αλλά με βοήθησε να εξαφανίσω κάθε ίχνος. Ο Νικολάι πέταξε κανά δύο κομμάτια της Άννυ. Αν υπάρχει κάποιο κομμάτι της Άννυ θα είναι θαμμένο στο Πεδίον του Άρεως.

Μετά τον τεμαχισμό, χωρίς κανένα ίχνος ενοχής έπαιξε playstation με τον φίλο του τον Νικολάι και το βραδύ βγήκε για ποτό σε νυχτερινό κέντρο. Πούλησε ακόμη και την κούνια και τα παιχνίδια της μικρής.

Οι Αρχές κάνουν λόγο για το πιο φρικιαστικό έγκλημα που έχει διαπραχθεί ποτέ στην χώρα μας ενώ για τον δράστη λένε ότι πρόκειται για έναν ψυχρό και κυρίως αμετανόητο άνθρωπο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share