Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Οι απειλές της που στάθηκαν μοιραίες!

"Δώσε μου τα λεφτά, για να μην προδώσω τις βρωμοδουλειές σου..."

5 Φεβρουαρίου 2019 15:19
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Οι απειλές της που στάθηκαν μοιραίες!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη με την εισαγγελία Αγρινίου να θεωρεί πλέον ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Στο φως μάλιστα έρχεται ένα ακόμα κίνητρο που οδήγησε τον δράστη στο να κόψει το νήμα της ζωής της 43χρονης μητέρας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", για τη κατάθεση του αδερφού της Ειρήνης, υποστηρίζοντας πώς το κίνητρο ήταν ερωτικό και οικονομικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια προσοχή: Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για επικίνδυνα συμπληρώματα διατροφής!

"Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου, αλλιώς θα βγάλω στη φόρα όλες τις βρωμοδουλειές σας", φέρεται να έλεγε η Ειρήνη Λαγούδη στο πρόσωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Μάλιστα ο δικηγόρος εκτίμησε ότι αυτή η απειλή έκανε τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους της Ειρήνης να αποφασίσουν να τη σκοτώσουν.

Όπως είπε, η Ειρήνη Λαγούδη γνώριζε πολλά για τις παράνομες δραστηριότητες συγκεκριμένων προσώπων και πίστεψε ότι αν απειλούσε να τις αποκαλύψει θα έπαιρνε πίσω τα χρήματα που τους είχε δώσει.

Ενδεχομένως όμως η απόφαση αυτή να στάθηκε μοιραία για εκείνη και να αποτέλεσε ένα ακόμα λόγο που ήθελαν να της κλείσουν το στόμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος θάνατος στην Κρήτη από την γρίπη! - Την ζωή της έχασε μία 78χρονη!

Σύμφωνα με τον κ. Ταουξή η έρευνα συνεχίζεται και πλέον έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο και αναμένεται τις επόμενες μέρες να κληθεί για να καταθέσει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share