Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας! - «Είχε ξανασκοτώσει» λέει φίλος του 19χρονου!

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για το παρελθόν των δυο δραστών!

5 Φεβρουαρίου 2019 08:22
Έγκλημα στη Ρόδο: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας! - «Είχε ξανασκοτώσει» λέει φίλος του 19χρονου!

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με το παρελθόν των ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το Star φίλος του 19χρονου Αλβανού ανέφερε πως «όσες φορές τον είχα δει με κοπέλα της μιλούσε άσχημα. Από τρίτους είχα ακούσει ότι στην Αλβανία είχε σκοτώσει μέλος της οικογένειάς του».

Από την άλλη πλευρά κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει καρέ-καρέ τις κινήσεις των δύο κατηγορουμένων τόσο πριν όσο και μετά τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Ειδικότερα, κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, έχει καταγράψει τον 19χρονο Αλβανό να πηγαίνει στο ραντεβού με την άτυχη φοιτήτρια. Μάλιστα όπως φαίνεται, περπατά άνετος έχοντας το ένα του χέρι στην τσέπη ενώ στο άλλο κρατά τσιγάρο. Η διαδρομή του 19χρονου προς το σπίτι στους Πεύκους καταγράφεται από κάμερες που βρίσκονται κυρίως σε πρατήρια υγρών καυσίμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 Ρίχτερ στην Πρέβεζα!

Από εκεί και πέρα, μια κάμερα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 21χρονου Ροδίτη, δείχνει το φορτηγάκι λίγο μετά τις 02:00 τα μεσάνυχτα να αποχωρεί από την περιοχή. Στην καρότσα φαίνεται να κάθεται κάποιος. Από την ίδια κάμερα καταγράφεται η επιστροφή τα ξημερώματα. Μέσα στην καμπίνα διακρίνεται ο οδηγός, ενώ η καρότσα είναι άδεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από σήμερα με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχή!

Σημαντικά είναι τα όσα είπε ένας καθηγητής έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον Ροδίτη, καθώς αποκάλυψε στις αρχές ότι είχε προειδοποιήσει τους γονείς για την παραβατική του συμπεριφορά αλλά εκείνοι δεν τον άκουσαν.

«Μου έδινε την εντύπωση ενός παιδιού που ήταν σε ένα δικό του κόσμο χωρίς να αντιλαμβάνεται ούτε να ακούει τις συνεχείς παρατηρήσεις μου. Ειδοποίησα τη μητέρα του όπως είχα καθήκον αλλά αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το παιδί έχει αυτή την αρνητική συμπεριφορά», τόνισε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share