Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Υπόθεση Λαγούδη: Τι κατέθεσε ο αδελφός της! - Τα... ενοχλητικά τηλεφωνήματα και τα χρήματα!

Όλα όσα είπε ο αδελφός της στην ανακρίτρια!

1 Φεβρουαρίου 2019 12:42
Υπόθεση Λαγούδη: Τι κατέθεσε ο αδελφός της! - Τα... ενοχλητικά τηλεφωνήματα και τα χρήματα!

Βέβαιος ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε και τα κίνητρα ήταν ερωτικά και οικονομικά εμφανίστηκε στην ανακρίτρια ο αδελφός της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 8 Ιανουαρίου 2018 στην παραλία Φωτμού Τριχωνίδας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο Γιώργος Λαγούδης, η αδελφή του είχε μία συντροφική σχέση με έναν άνδρα, τον οποίο ο ίδιος γνώριζε και μάλιστα η Ειρήνη Λαγούδη του είχε δανείσει χρήματα.

Το τελευταίο διάστημα ο άνδρας αυτός ενοχλούσε τηλεφωνικά την Ειρήνη Λαγούδη, ενώ η ίδια του ζητούσε να της επιστρέψει τα χρήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο άδειασμα της Τατιάνας Στεφανίδου στην Σπυροπούλου: "Mια σαν και αυτή με τον χαρακτήρα της και τα κιλάκια της δεν είδα"

Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μακράς διάρκειας κατάθεση στην ανακρίτρια έδωσε και η κόρη της αδικοχαμένης Ειρήνης, μιλώντας κι εκείνη για τον ίδιον άνδρα και τον δανεισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον Βόλο: Η χρυσή διαθήκη που έκανε πλούσιες δύο ορφανές κοπέλες! Οι 3 απαιτήσεις του πολιτικού μηχανικού!

Όταν ερωτήθηκαν από την ανακρίτρια αν η Ειρήνη Λαγούδη είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ή αν ήταν θλιμμένη απάντησαν αρνητικά.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, δήλωσε ότι η υπόθεση αυτή μπαίνει στην τελική της ευθεία καθώς κλείνει ο κύκλος των καταθέσεων

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share