Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Ο 19χρονος αρνείται κάθε ανάμειξη στον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ

Αυτόπτες μάρτυρες τον διαψεύδουν!

30 Ιανουαρίου 2019 07:45
Έγκλημα στη Ρόδο: Ο 19χρονος αρνείται κάθε ανάμειξη στον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ

Τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ο 19χρονος κατηγορούμενος πήγε στην πλατεία Ευαγγελισμός για να συναντήσει τον 21χρονο συγκατηγορούμενό του με σκοπό να τον μεταπείσει να παραδοθούν στην αστυνομία.

Αυτό ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια ο 19χρονος κατά την απολογία του για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ. «Προσπαθώντας να έρθω σε επαφή μαζί του κατέβηκα με το αυτοκίνητο της αδερφής μου στον Ευαγγελισμό προκείμένου να τον πείσω να πάμε στην αστυνομία. Εκεί με είδε ο φίλος του και με έπεισε να πάμε για σουβλάκια και μετά να βρούμε την παρέα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη και αποτροπιασμός: Σκότωσε τη μητέρα και τη θεία του και πόζαρε μπροστά στο σημείο που τις έθαψε!

Ο φίλος του 21χρονου που συνάντησε εκείνη την ημέρα τον 19χρονο δήλωσε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1: «Βρέθηκα με τον 19χρονο, τον ρώτησα τι έγινε με τη φοιτήτρια και μου λέει «πάει τελείωσε αυτό». Ήταν πολύ νευρικός, αν του έλεγες ένα «ρε» σε έδερνε. Ήταν αγχωμένος, διαφορετικός από άλλες φορές».

Για τον 21χρονο φίλο του και συγκατηγορούμενο του 19χρονου δήλωσε: «Ο 21χρονος φίλος μου ήταν Ανάληψη και δεν έβγαινε. Μου είπε ότι είχαν παίξει ξύλο και φοβόταν την αστυνομία αλλά μάλλον ήταν δικαιολογία κι αυτό».

Κατά την απολογία του ο 19χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως το μόνο που έκανε την ημέρα του βιασμού της 19χρονης, ήταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητο του, τον 23χρονο Ρομά και την κοπέλα μέχρι το Ενυδρείο όπου και τους άφησε εκεί, για λίγο. Όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα όπως του είχαν ζητήσει, η κοπέλα είχε φύγει με τα πόδια σπίτι της, όπως φέρεται να του είπε ο συγκατηγορούμενος του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βροχερός και συννεφιασμένος προβλέπεται σήμερα ο καιρός! - Ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο!

Αυτόπτες μάρτυρες όμως καταρρίπτουν τα όσα ισχυρίζεται ο 19χρονος. «Η 19χρονη ήρθε στο παγκάκι μαζί μας. Τότε ήρθε ο 19χρονος και της είπε να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Εγώ της είπα να μην πάει γιατί ήξερα ότι θα της έκανε κακό. Όταν έφυγαν είπε και ο 23χρονος ότι «έρχομαι κι εγώ»».

Δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαίωσε τα όσα ισχυρίστηκε ο πρώτος. «Η 19χρονη έφυγε με τον 19χρονο και πήγε μαζί τους και ο 23χρονος. Είχα ακούσει ότι βίαζε κοπέλες. Όλοι το ήξεραν αυτό», τόνισε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share