Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άρρωστη ιστορία: Τη βiαζε με οδηγίες της μάνας του και μετά της ζητούσε σοκολάτα!

Φρικτές αποκαλύψεις!

29 Ιανουαρίου 2019 11:36
Άρρωστη ιστορία: Τη βiαζε με οδηγίες της μάνας του και μετά της ζητούσε σοκολάτα!

Τον απόλυτο εφιάλτη, στα χέρια του ίδιου της του συζύγου, αλλά και της διεστραμμένης μητέρας του, βίωνε η Sunny Angel, η οποία στα 20 της χρόνια έπεσε τακτικά θύμα βιασμού, μετά τον καταναγκαστικό γάμο της με έναν Ινδό που έπασχε από νοητική υστέρηση.

Μετά το γάμο που δεν ήθελε, η Sunny βιάστηκε από το «φοβισμένο» σύζυγό της, ενώ η μητέρα του και πεθερά της, τού έδινε… οδηγίες πίσω από την πόρτα του δωματίου!

Όταν μάλιστα ο άνδρας τελείωσε, πήγε στη μητέρα του και, σύμφωνα με την Angel, της είπε «Το έκανα. Τώρα μπορώ να έχω τη σοκολάτα;».

Ο γαμπρός φέρεται πως είχε «διανοητική ηλικία παιδιού» -όπως αναφέρει η Mirror- γι΄αυτό και καθοδηγούταν από τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες της Sunny, ο πρώην σύζυγός της έβλεπε ταινίες πορνό μαζί με τη μητέρα του, η οποία ήθελε να του μάθει πώς να έχει ερωτική επαφή και πώς να της «χαρίσει» ένα εγγόνι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Καρδίτσα: Την έσφαξε γιατί ζήλευε ενώ είχαν... χωρίσει! Το τηλεφώνημα που τον τύφλωσε από ζήλια



Ο βιασμός τη νύχτα του γάμου ήταν μόνο η αρχή, αφού η κοπέλα βιάστηκε αρκετές φορές, με την πεθερά της να είναι πάντα εκεί, έξω από την πόρτα…

Όμως, η Sunny τονίζει πως δεν κατηγορεί τον «ευαίσθητο πρώην άντρα της».

«Πολλοί άνθρωποι με ειδικές ανάγκες είναι ευαίσθητοι και εξαναγκάζονται από τους γονείς τους να βιάζουν. Έτσι ήταν και ο πρώην σύζυγός μου», υποστηρίζει.

«Το έβλεπα στα μάτια του ότι δεν ήθελε να με βιάσει»

Σήμερα η Sunny είναι 40 χρονών και ζει στη Βρετανία.

Υποστηρίζει ότι τότε ο σύζυγός της «λάμβανε εντολές» να της επιτεθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίτσα Πατέρα: Ένταση και μέρα γεμάτη αγωνία για αυτά τα 4 ζώδια!

«Το έβλεπα στα μάτια του ότι δεν ήθελε να με βιάσει ή να με χτυπήσει», δήλωσε στη Sun σχετικά με τον πρώτο βιασμό, στο τέλος του 1990.

Όσον αφορά στην πρώην πια πεθερά της αναφέρει πως «έλεγε ότι θέλει ένα εγγόνι, πως “πρέπει να το κάνεις” και κάθε φορά που κάναμε σεξ καθόταν έξω από την πόρτα λέγοντάς του τι να κάνει».

«Αυτός δεν ήθελε καν να τον δω γυμνό. Έδειχνε να φοβάται πάρα πολύ», προσθέτει.

Η Sunny Angel μεγάλωσε ως ινδουίστρια και παντρεύτηκε τον Ajay (σ.σ. το ψευδώνυμο που του έδωσε η ίδια) επειδή το αποφάσισαν οι γονείς τους. Τότε, ο εξαναγκαστικός γάμος δεν ήταν παράνομος.

Έμαθε για τις ειδικές ανάγκες του άντρα στον γάμο τους

Ο 25χρονος πριν τον γάμο, που δεν τον είχε γνωρίσει ακόμη από κοντά, υποσχόταν πως θα της φέρεται σαν πριγκίπισσα και της έστελνε ερωτικά γράμματα, τα οποία τελικά έγραφε η μητέρα του. Ο πρώην σύζυγός της, δεν μπορούσε ούτε να γράψει, ούτε να διαβάσει.

«Όταν με έπαιρνε τηλέφωνο, τελικά κάποιος άλλος τηλεφωνούσε και προσποιούνταν ότι είναι αυτός. Οι κάρτες που μου έστελνε ήταν γραμμένες από τη μητέρα του», αναφέρει.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η πρώτη φορά που μίλησαν ήταν κατά τη διάρκεια του γάμου όπου τη ρώτησε εάν θα γίνει η γυναίκα του.

«Αυτό που είπε ήταν ότι η μητέρα του τού είπε να ολοκληρώσει τον γάμο».

Ο γάμος έγινε σε ινδουιστικό ναό και έμοιαζε «περισσότερο με κηδεία». Μετά το μυστήριο, η Sunny έμαθε για τις αναπηρίες του Ajay.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο πρώην άνδρας της ήταν πιόνι για την οικογένειά του, η οποία ζητούσε από τη δική της 10.000 λίρες και ένα καινούριο αυτοκίνητο ως προίκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Ο καρκίνος που "χτύπησε" την πόρτα και το δημόσιο μήνυμα ανθρωπιάς!

Πώς τελείωσε το μαρτύριο της τότε 20χρονης

Ο γάμος έληξε μετά από τέσσερις μήνες, όταν η Sunny χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειδή η πεθερά της δεν της επέτρεπε να φάει.

Γύρισε σπίτι της και το ζευγάρι πήρε διαζύγιο.

Σήμερα, η Sunny Angel προωθεί εκστρατείες για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας περί του γάμου εξ’ αναγκασμού και έχει γράψει βιβλίο για όσα πέρασε.

Μάλιστα, πριν τον γάμο της με τον Ajay είχε παντρευτεί και κακοποιηθεί ξανά από έναν μεγαλύτερό της άνδρα, ο οποίος την ανάγκασε να διαπράξει αδικήματα όταν ήταν ακόμη έφηβη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share