Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βόμβα: Αυτοί βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη το 2017!

Ανατριχιαστικό!

21 Ιανουαρίου 2019 21:28
Βόμβα: Αυτοί βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη το 2017!

Δύο από τα τρία ονόματα των βιαστών της Ελένης Τοπαλούδη θα αναφέρει, με ένορκη κατάθεση, αυτήν την εβδομάδα, η μητέρα της.

Σύμφωνα με το θείο της άτυχης φοιτήτριας και δικηγόρο της οικογένειάς της, Βαγγέλη Γκιουγκή, “τις προσεχείς ημέρες, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη θα αναφερθεί σε δύο ονόματα”…

“Θα αναφερθεί στα δύο από τα τρία ονόματα των ατόμων που βίασαν την κόρη της το 2017. Της τα έχουν αναφέρει άτομα, των οποίων τα στοιχεία δεν μπορώ να αποκαλύψω. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας θα δώσει ένορκη κατάθεση και πιστεύουμε ότι μέχρι τότε θα έχουμε και τα αποτελέσματα από τις έρευνες που γίνονται στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο της Ελένης, έτσι ώστε να έχουμε όλα τα στοιχεία σχετικά με το βιασμό και τη δολοφονία της”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέρας με ρόδες: Θα πάθετε "εγκεφαλικό" μόλις δείτε το αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου!

Προσωρινά κρατούμενος ο τσιγγάνος για τον βιασμό της 19χρονης

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Χριστοδούλου, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στους δημοσιογράφους: “Ο ίδιος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται. Αποδέχεται την παρουσία του στο χώρο αλλά λέει ότι ό,τι συνέβη, συνέβη με την κοινή γνώμη των όσων ήταν εκεί. Έγινε κάποια πράξη αλλά έγινε με κοινή συναίνεση όλων”.

Νέα στοιχεία σοκ για τον βιασμό 19χρονης μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της 19χρονης, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας συνεχίστηκε σε… δόσεις, με τους φερόμενους ως δράστες να επιμένουν μέχρι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις φρικιαστικές πράξεις τους. “Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, την ασφάλισαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο” αναφέρει η δικηγόρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "H Αλίκη ερωτοτροπούσε με...": Αποκάλυψη βόμβα για την Βουγιουκλάκη!

Αυτό προκύπτει και από την κυνική ομολογία του 23χρονου Ρομά, που σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς, όταν περιέγραψε πως την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία την 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν απολαμβάνοντας το φρικτό θέαμα

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share