Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πατέρας κατακρεούργησε με τσεκούρι 4 μέλη της οικογένειας του: Τον σκότωσαν αστυνομικοί τη στιγμή που θα δολοφονούσε την 8χρονη κόρη του!

Φρίκη και αποτροπιασμός!

21 Ιανουαρίου 2019 17:04
Πατέρας κατακρεούργησε με τσεκούρι 4 μέλη της οικογένειας του: Τον σκότωσαν αστυνομικοί τη στιγμή που θα δολοφονούσε την 8χρονη κόρη του!

Ένας πατέρας σε κατάσταση αμόκ, κατακρεούργησε με τσεκούρι τους γονείς του, τη φίλη του και την 9 μηνών κόρη τους και τη στιγμή που ετοιμαζόταν να δολοφονήσει και την 8χρονη κόρη του έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε στις ΗΠΑ στο Όρεγκον.
Ο δολοφόνος ονομάζεται Μαρκ Λεό Γκρέγκορι Γκάγκο, και η αστυνομία βρήκε στην αποθήκη του σπιτιού του, μετά το περιστατικό, ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, με πιστόλια, περίστροφα, καραμπίνες, μαχαίρια, τσεκούρια, βέλη, τόξα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέρας με ρόδες: Θα πάθετε "εγκεφαλικό" μόλις δείτε το αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου!

Όταν ο Γκάγκο επέστρεψε σπίτι του μετά τη δουλειά άρχισε να λογομαχεί τόσο με τη σύντροφο του όσο και με τους γονείς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "H Αλίκη ερωτοτροπούσε με...": Αποκάλυψη βόμβα για την Βουγιουκλάκη!


Από τις φωνές ένας γείτονας ενημέρωσε την αστυνομία ότι κάτι συμβαίνει στο σπίτι. Επιτόπου έφτασαν περιπολικά. Ήταν όμως αργά.

Ο Γκάγκο είχε πάρει ένα τσεκούρι από το οπλοστάσιο του και είχε κατακρεουργήσει και τους δυο γονείς του, τη φίλη του και την μικρή του κόρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική απόφαση για τον Σκλαβενίτη!

Όταν οι αστυνομικοί τον είδαν καθαρά να στέκεται επάνω από την 8χρονη κόρη του και να υψώνει τον μπαλτά, τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν, σώζοντας έτσι το παιδί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share