Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πόσο αρρώστεια: Απίστευτο αυτό που έκανε ο Ρομά όταν ο Αλβανός βίαζε την 19χρονη!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

21 Ιανουαρίου 2019 13:07
Πόσο αρρώστεια: Απίστευτο αυτό που έκανε ο Ρομά όταν ο Αλβανός βίαζε την 19χρονη!

Ο Αλβανός ασελγούσε στη 19χρονη και την ίδια ώρα ο 23χρονος Ρομά βλέποντας το θέαμα, αυνανιζόταν!

ημαντική εξέλιξη που έχει σχέση με την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, σημειώθηκε σήμερα ύστερα από τη σύλληψη ενός 23χρονου τσιγγάνου στο νησί της Ρόδου.

Ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό για την δολοφονία της φοιτήτριας βίασαν από κοινού 19χρονη, τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της 19χρονης, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας συνεχίστηκε σε… δόσεις, με τους φερόμενους ως δράστες να επιμένουν μέχρι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις φρικιαστικές πράξεις τους. “Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, την ασφάλισαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο” αναφέρει η δικηγόρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκοπιανός ποζάρει πίσω από εύζωνα φορώντας τη μπλούζα της «Μεγάλης Μακεδονίας»!

Αυτό προκύπτει και από την κυνική ομολογία του 23χρονου Ρομά, που σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς, όταν περιέγραψε πως την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία την 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν απολαμβάνοντας το φρικτό θέαμα!

Η κατάθεση της 19χρονης κοπέλας

Στην κατάθεσή της, η άτυχη κοπέλα που έχει διαγνωστεί με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% περιέγραψε πως η βόλτα με το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε απόλυτο εφιάλτη για την ίδια. “Μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο Ενυδρείο, ο ένας με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν.

Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 19χρονης, η νεαρή γνώριζε τους δύο βιαστές της και δεν μπορούσε να προβλέψει πως θα της έκαναν κακό.

“Φίλοι δεν ήταν αλλά υπήρχε οικειότητα σε όλα τα παιδιά που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική” εξήγησε η δικηγόρος, η οποία πρόσθεσε ότι ο αδερφός του 23χρονου Ρομά, πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με την 19χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια προσοχή: Τι ανακάλεσε εκτάκτως ο ΕΟΦ!

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της

“Εκείνο το βράδυ που ήρθε στο σπίτι ήταν εμφανές ότι κάτι πέρασε. Έκλαιγε ήταν χτυπημένη, λερωμένη και βρεγμένη. Ήθελε να ξαπλώσει. Την έβαλα να κάνει μπάνιο και μετά πήγε να κοιμηθεί” ανέφερε η μητέρα της 19χρονης.

“Το παιδί είναι ψυχολογικά χάλια. Κλαίει συνέχεια και όλοι στην οικογένεια περνάμε δύσκολα” κατέληξε η μητέρα της 19χρονης.

Οι καταγγελίες που είχαν προηγηθεί για τον Αλβανό κατηγορούμενο

Εν τω μεταξύ αντιμέτωπος με άλλες τρεις κατηγορίες για βιασμό φαίνεται πως βρίσκεται ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Οι καταγγελίες που “καίνε” τον 20χρονο προέρχονται από μία 18χρονη, η οποία είπε στους λιμενικούς της Ρόδου ότι τη βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα και από μία 17χρονη και ακόμη μία 18χρονη, οι οποίες φέρονται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει. Ωστόσο, οι τρεις κοπέλες απέφυγαν να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία.

Εν τω μεταξύ, αυξάνεται το μυστήριο στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας καθώς η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας δεν έδειξε καμία επικοινωνία μεταξύ της κοπέλας και των δύο κατηγορουμένων.

Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς -υποτίθεται- η 21χρονη διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 20χρονο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη και ο 20χρονος κατηγορούμενος επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Messenger. Γι’ αυτό και αναμένεται και η άρση απορρήτου και στο Messenger, προκειμένου να αντλήσουν οι Αρχές χρήσιμες πληροφορίες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share