Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Κλαίω αυτή τη στιγμή..."! Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης με αναπηρία που βιάστηκε από τον Αλβανό!

Ξεσπάει!

18 Ιανουαρίου 2019 20:23

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το περιστατικό βιασμού μιας κοπέλας με αναπηρία στη Ρόδο με τον πατέρα της να περιγράφει τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε η κόρη του.

Ο πατέρας της 19χρονης που έχει ποσοστό αναπηρίας 80% περιγράφει πως η μικρή του κόρη ξυλοκοπήθηκε και κακοποιήθηκε από δύο άνδρες ανάμεσά τους και ο 19χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο 19χρονος κατηγορούμενος μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας, είχε βιάσει μαζί με 23χρονο Ρομά, ο οποίος συνελήφθη και τη συγκεκριμένη κοπέλα.

«Μίλησα με την κόρη μου και μου είπε τι ακριβώς έγινε. Την εξανάγκασαν να κάνει κάποια πράγματα στους δύο νεαρούς. Τη χτύπησαν και την εξανάγκασαν να υποκύψει στις ερωτικές τους ορέξεις» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Η κόρη του προσπαθεί να βρει τον εαυτό της και να μπορέσει να νικήσει τους εφιάλτες της μετά τα όσα έζησε στα χέρια των δύο βιαστών της. «Το παιδί μου ψυχολογικά δεν είναι και στην καλύτερή δυνατή κατάσταση. Μετά από τέτοιο σοκ κάθε παιδί ψυχολογικά είναι σε άσχημη κατάσταση», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Υπέφερε πολύ από...": Αποκάλυψη βόμβα για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Το μόνο που ζητάει πλέον ο πατέρας της είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν οι βιαστές της για όλα όσα έκαναν. «Κλαίω αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να κάνω... Πώς να ενεργήσω. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον νόμο. Θέλω αυτοί οι άνθρωποι να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει», ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την νέα καταγγελία κατά του 19χρονου που είναι προφυλακισμένος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, η οικογένεια του νέου θύματος δέχεται απειλές διότι κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share