Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού: Ο ένας κρατούσε τον Αλβανό, ο άλλος τον κατέσφαζε

Δυο τελικά οι δολοφόνοι! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

14 Ιανουαρίου 2019 17:43
Δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού: Ο ένας κρατούσε τον Αλβανό, ο άλλος τον κατέσφαζε

Δύο τελικά είναι οι δολοφόνοι του Αρμπερ Μπάκο τον οποίο κατέσφαξαν σήμερα μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τον Μπάκο κατέσφαξε με μαχαίρι ο επίσης Αλβανός συκρατούμενός του, που κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, στη δολοφονία του Μπάκο συμμετείχαν δύο άτομα. Καταλυτική ήταν η συμβολή Ελληνα συγκρατούμενου ο οποίος κρατούσε τον Μπάκο, ενώ τον έσφαζε ο Αλβανός.

Ο Μπάκο, ο οποίος κατηγορούνταν ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου και ο Αλβανός που κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός για τη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου είχαν μεταφερθεί από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό καθώς την Τετάρτη θα ξεκινήσει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Αλβανοί, οι οποίο κρατούνταν στην ίδια πτέρυγα Μεταγωγών του Κορυδαλλού, κάθονταν και κουβέντιαζαν σε ένα παγκάκι. Δίπλα τους και ο Ελληνας κρατούμενος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Κυριάκος Πελεκάνος! Αυτός είναι ο πρώτος γυμναστής που μπαίνει στο Survivor 3!

Σε κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου επιτέθηκε στον Μπάκο με μαχαίρι, ενώ ο Ελληνας φέρεται να τον κρατούσε. Ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου κατέσφαξε με πολλές μαχαιριές τον Μπάκο.

Οι δύο κακοποιοί ενδεχομένως, όπως εκτιμούν αστυνομικές πηγές, είχαν κάποια διαφωνία με αφορμή και την έναρξη της δίκης για τη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου.

Ο Αρμπέρ Μπάκο ήταν γνωστός με τα ψευδώνυμα “Ταμτάκος” και “Μάικλ” τόσο στη φυλακή, όσο και τον υπόκοσμο.

Ο 31χρονος Μπάκο το 2014 είχε επιτεθεί με καλάσνικοφ στο μαγαζί “Έτσι απλά Ελληνάδικο” στο Μικρολίμανο, για τα μάτια μιας χορεύτριας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 άνθρωποι.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share