Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Κοιλάδα: Θα «δώσει» τον κολλητό φίλο του καπετάνιου στο δικαστήριο η χήρα; (Video)

Ανοίγει για πρώτη φορά τα χαρτιά της!

11 Ιανουαρίου 2019 14:00
Έγκλημα στην Κοιλάδα: Θα «δώσει» τον κολλητό φίλο του καπετάνιου στο δικαστήριο η χήρα; (Video)

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου στην Κοιλάδα, καθώς με ενδιαφέρον αναμένουμε την υπερασπιστική γραμμή της χήρας του και τα όσα θα πει εκείνη από την δική της πλευρά για τον θάνατο του συζύγου της στο δικαστήριο.

Θα «δώσει» τον κολλητό φίλο του καπετάνιου στο δικαστήριο η χήρα της Κοιλάδας καθώς η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι εντελώς αθώα!

Μία περίεργη υπόθεση που φαίνεται να έχει πολλά κενά, αφού η γυναίκα αυτή αρνείται τα πάντα, καθώς επίσης και την απολογία που φέρεται να έχει υπογράψει, χωρίς ωστόσο εκείνη να έχει ιδέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Πέθανε γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Η χήρα του καπετάνιου αναμένεται να ανοίξει για πρώτη φορά τα χαρτιά της στο δικαστήριο, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει τοποθετηθεί καθόλου για την δολοφονία του συζύγου της.

Το Πρωτόδικο δικαστήριο να σημειωθεί ότι έχει στείλει όλα τα πρακτικά της δίκης στον Εισαγγελέα Ναυπλίου προκειμένου να ερευνήσει αν ο παιδικός φίλος του καπετάνιου είχε συμμετοχή σε αυτό το έγκλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά του και ανάγκασε την αδελφή του να καθαρίσει τα αίματα

Η ίδια η χήρα στην κατάθεση της αναφέρει για τον παιδικό φίλο του συζύγου της: «Ως προς τον φίλο του άνδρα μου, δηλώνω ότι με βάση τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, θεωρώ ότι ήταν άμεσος συνεργός στο έγκλημα, αν όχι αποκλειστικός δράστης... ».

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share