Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Μπαμπά φεύγω, σ' αγαπώ πολύ! Συνέχισε να με χτυπάς!" - Σοκάρουν τα τελευταία λόγια της 28χρονης στην Κέρκυρα!

Αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα!

4 Ιανουαρίου 2019 12:03

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κέρκυρας το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα μία νεαρή κοπέλα, την οποία σκότωσε και έθαψε ο ίδιος της ο πατέρας επειδή διαφωνούσε με τη σχέση που διατηρούσε.

«Μπαμπά φεύγω. Σ΄αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς», είναι τα σπαρακτικά λόγια της Αγγελικής πριν ξεψυχήσει όπως τα μετέφερε ο ίδιος ο παιδοκτόνος στους αστυνομικούς. Μία κοπέλα που βρήκε τη δύναμη να του πει σ΄ αγαπώ, ενώ τη χτύπαγε μέχρι θανάτου.

Τα ίχνη της άτυχης Αγγελικής χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης. Ήταν ένα κορίτσι ανεξάρτητο, εργαζόταν σε ένα καφέ στην Κέρκυρα, έβγαζε τα δικά της χρήματα και χάραζε το δικό της δρόμο, μακριά από τα θέλω του πατέρα της που ήθελε να διαλύσει τη σχέση που διατηρούσε.

Εκείνος όμως είχε άλλη γνώμη. Από την πρώτη στιγμή ο Αφγανικής καταγωγής φίλος της κοπέλας ο οποίος αναφέρει την εξαφάνισή της, υποστηρίζει ότι ο φονιάς ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Κέρκυρα - δολοφονία - Αγγελική Πέτρου

«Κατόπιν λογομαχίας υπήρξε η επίθεση, την χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της», δηλώνει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Νούλεζας Βασίλης.

Μετανιωμένος δηλώνει ο παιδοκτόνος

Όλες οι υποψίες στρέφονται από την πρώτη στιγμή στον πατέρα. Ο ομογενής από την Αλβανία αρχικά δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Οι αστυνομικοί τον πιέζουν, αρχίζει να πέφτει σε αντιφάσεις και στο τέλος «σπάει», ομολογεί ότι σκότωσε το ίδιο του το παιδί. Υποδεικνύει το σημείο που έθαψε την κόρη του, στην πίσω πλευρά του σπιτιού του, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που τσακώνονταν, αυτή τη φορά όμως η κατάληξη ήταν τραγική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είναι βλακείες αυτά...": Η Βικτώρια Καρύδα μιλάει για πρώτη φορά μετά την δολοφονία του άνδρα της!

Σήμερα ο πατέρας δηλώνει μετανιωμένος. «Δεν ήθελα να γίνει το κακό. Δεν το είχα σχεδιάσει. Το έχω μετανιώσει, κανείς γονιός δεν θέλει να σκοτώσει το παιδί του», δηλώνει τώρα ο κατηγορούμενος.

Προσπάθησε να γλυτώσει από τα χτυπήματα η άτυχη Αγγελική

Η νεαρή κοπέλα ήταν άγρια χτυπημένη στο κεφάλι και στο σώμα. Τα κατάγματα που είχε από τον σιδερολοστό που χρησιμοποίησε ο ίδιος της ο πατέρας συντριπτικά. Ο θάνατος της δεν ήταν ακαριαίος. Προσπάθησε να διαφύγει, να γλυτώσει, όμως δεν τα κατάφερε…

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share