Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Το μοιραίο τηλεφώνημα που δέχτηκε η 28χρονη και ο άγριος καβγάς που οδήγησε στο φονικό!

Τι εξόργισε τόσο πολύ τον πατέρα της Αγγελικής Πέτρου;

4 Ιανουαρίου 2019 10:30
Έγκλημα στην Κέρκυρα: Το μοιραίο τηλεφώνημα που δέχτηκε η 28χρονη και ο άγριος καβγάς που οδήγησε στο φονικό!

Ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε η Αγγελική Πέτρου από τον σύντροφό της, την ώρα που έτρωγε με τον πατέρα της στο πατρικό της στην Κέρκυρα, φέρεται ότι ήταν η «σπίθα» που άναψε τον μοιραίο διαπληκτισμό, με το φονικό αποτέλεσμα.

Η υπεράσπιση του 52χρονου παιδοκτόνου ισχυρίζεται ότι ουδέποτε είχε κακοποιήσει την κόρη του στο παρελθόν και πως το εν λόγω τηλεφώνημα, από τον Αφγανό σύντροφό της, ανήμερα της πρωτοχρονιάς, ήταν η αφορμή για να χάσει τον έλεγχο.

Κατά την ίδια πηγή, ο 52χρονος ζήτησε από την κόρη του να κλείσει το τηλέφωνο, εκείνη αρνήθηκε και τότε ξεκίνησε η φονική αντιπαράθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πήγε να με πυροβολήσουν και έφαγε εκείνος την... σφαίρα": Τραγωδία και αποκάλυψη σοκ για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Σε ό,τι αφορά την προσπάθεια του πατέρα να εξαφανίσει τη σορό, θάβοντάς την στο πίσω μέρος του πατρικού της σπιτιού, η νομική εκπροσώπηση του 52χρονου επικαλείται τη συναισθηματική φόρτιση στην οποία βρέθηκε ο δράστης, μόλις διαπίστωσε ότι η κόρη του είναι νεκρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή - βόμβα: Παίκτρια - θρύλος του Survivor 2 μπαίνει και στο 3! Tι ανακοίνωσε η ίδια;

Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 52χρονος παιδοκτόνος συνειδητοποίησε τί είχε κάνει, μετάνιωσε και σκέφθηκε πως πρέπει να παραδοθεί -κάτι που δεν συνέβη, ωστόσο.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει την κόρη του, πως το έγκλημα ήταν προμελετημένο καθώς και ότι την είχε κακοποιήσει στο παρελθόν.
Ο 52χρονος υποστηρίζει επίσης ότι τον τελευταίο χρόνο είχε χάσει τα ίχνη της 29χρονης Αγγελικής, καθώς δεν επικοινωνούσαν ούτε μέσω τηλεφώνου.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share