Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Για πρώτη φορά σπάει την σιωπή της η 16χρονη κόρη της Ειρήνης Λαγούδη: "Μου έλεγε..."

Ένα χρόνο μετά την τραγωδία!

3 Ιανουαρίου 2019 13:44
Για πρώτη φορά σπάει την σιωπή της η 16χρονη κόρη της Ειρήνης Λαγούδη:

Ένας χρόνος πέρασε από τον τραγικό θάνατο της άτυχης μητέρας, Ειρήνης Λαγούδη.

Χθες η οικογένεια της τέλεσε μνημόσυνο σε στενό οικογενειακό κύκλο με τραγικές φιγούρες τα παιδιά της...

Το μικρότερο παιδί της Ειρήνης Λαγούδη, η 16χρονη κόρη της για πρώτη φορά, ένα χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει τα όνειρα της μητέρας της για εκείνη, πως πέρασαν στις διακοπές τους στην Αθήνα λίγες μέρες πριν τον τραγικό της θάνατο αλλά απαντάει και στο αν είχε παρατηρήσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της μητέρας της.

"Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, δεν μπορώ να το περιγράψω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχω καταλάβει πως έχει περάσει έτσι ο καιρός. Την νιώθω εδώ κοντά μου...." είπε με σπασμένη φωνή στις "Αλήθειες με την Ζήνα".

Πως πέρασαν στις διακοπές τους στην Αθήνα; "Περάσαμε πολύ όμορφα, ήταν πολύ ζωντανή με πολύ καλή διάθεση. Πήγαμε βόλτες, κάναμε μασάζ, πήγαμε στο θέατρο. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κέρκυρα: Σοκάρουν τα ευρύματα του ιατροδικαστή για τον βίαιο θάνατο της 28χρονης! (Video)

Η 16χρονη δεν είχε παρατηρήσει κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά της μητέρας της. "Όχι, ήταν όπως ήταν πάντα, ζωντανή, χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια" είπε η νεαρή κοπέλα.

Τι της έλεγε και ποια τα όνειρα της Ειρήνης Λαγούδη για την κόρη της; "Μου έλεγε..."Άντε να τελειώσεις και εσύ το σχολείο να πάμε στην Αθήνα", είχαμε δρομολογήσει πράγματα να κάνουμε. Ήθελε πάρα πολύ να περάσω στη Νομική και να έρθει να μείνουμε μαζί στην Αθήνα." αποκάλυψε η 16χρονη κόρη της.

Στα όσα ακούστηκαν λίγο μετά τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη και ανέφεραν πως είχε περίεργη ψυχοσύνθεση τις τελευταίες μέρες; "Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, και χορό πήγαινε και διάφορες ενέργειες έκανε." απάντησε η νεαρή κοπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εγώ το έκανα αλλά...": Σοκάρει ο δολοφόνος του 21χρονου στον Πειραιά!

Τα λόγια της νεαρής κοπέλας συγκλονίζουν! "Θα τα καταφέρω γι'αυτή! Δεν νιώθω τα Χριστούγεννα όπως τα ένιωθα. Μου λείπει το χαμόγελο της, η επικοινωνία μας, μου λείπει η μαμά μου... Ήταν ένας άδικος θάνατος και δεν της άξιζε.." είπε η 16χρονη!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share