Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας!

Στο φως της δημοσιότητας κι άλλα στοιχεία!

31 Δεκεμβρίου 2018 14:30
Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας!

Διευρύνεται ο κύκλος των ανακρίσεων στην υπόθεση της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, καθώς οι εισαγγελικές Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ που οδήγησαν στη δολοφονία της.

Στο πλαίσιο αυτό νέα στοιχεία έρχονται στο φως, σύμφωνα με τα οποία οι τρεις δράστες που το 2017 είχαν βιάσει την άτυχη κοπέλα, φαίνεται ότι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με έναν εκ των κατηγορουμένων για τον θάνατο της 21χρονης.

Το γεγονός επιβεβαιώνει ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη και θείος του θύματος, Ευάγγελος Γκιουγκής, τονίζοντας ότι η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή αν η Αστυνομία είχε κάνει -ως όφειλε- σωστά τη δουλειά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το παίρνω προσωπικά γιατί μιλάτε για το σπίτι μου..." - Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης!

"Η Ελένη μαζί με τρεις φίλες της, μια εβδομάδα μετά τον βιασμό της, είχε πάει στην Αστυνομία της Ρόδου για να καταγγείλει το συμβάν. Εκεί την έδιωξαν, λέγοντας της ότι επειδή είχαν παρέλθει ημέρες δεν θα μπορούσε να αποδειχτεί ο βιασμός. Αν την κρατούσαν εκείνη την ημέρα, αν της έπαιρναν κατάθεση και ασκούνταν μήνυση, πιθανόν να γλιτώναμε αυτό που έγινε πριν από έναν μήνα", αναφέρει ο κ. Γκιουγκής.

Η παρέα του Αρχάγγελου

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Γκιουγκή, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της ανάκρισης εξετάζεται πιθανή σύνδεση των δραστών του βιασμού με τους φερόμενους ως δολοφόνους της. "Θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών που αναμένονται σε περίπου ένα μήνα. Πλέον είναι θέμα ανάκρισης και εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας: Ψάχνω ημερομηνία για εκλογές τον Οκτώβριο..."

Αυτό, ωστόσο, που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας της πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι λοιπόν αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες, δεν θα φτάναμε ως εδώ. Αν δεν την είχαν αποτρέψει από το να προχωρήσει σε καταγγελία, πιθανόν να είχαμε άλλη εξέλιξη και η κοπέλα να ζούσε", τονίζει ο κ. Γκιουγκής και διευκρινίζει ότι η διαλεύκανση του συγκεκριμένου στοιχείου της υπόθεσης είναι κάτι που ζητεί διακαώς η μητέρα της.

Μετά από όλα αυτά διεξάγεται έλεγχος για το αν οι αστυνομικοί διενήργησαν τα δέοντα όταν η άτυχη κοπέλα τους ενημέρωσε για τον βιασμό της, ενώ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το γεγονός ότι η Ελένη δεν προχώρησε στην καταγγελία των βιαστών της, δεν αποκλείεται να "ενθάρρυνε" τη μετέπειτα συμπεριφορά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μεν με τους δε είχαν φιλικές σχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαύρισαν τα δόντια του Ευαγγελάτου από την κόκα..." - Άγριο ξέσπασμα κατά του δημοσιογράφου!

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις καταθέσεις των φίλων της Ελένης, η 21χρονη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από περίπου έναν χρόνο. Ο βιασμός, μάλιστα είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες, οι οποίοι, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους, την είχαν ναρκώσει με το περίφημο χάπι του βιασμού.

Εκτοτε, η κοπέλα ένιωθε ιδιαίτερα ανασφαλής και φοβισμένη. Είχε, μάλιστα, ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη.

Πηγή: Εφημερίδα Real

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share