Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Η αποφυλάκιση του παιδοκτόνου που είχε πνίξει τα 3 του παιδιά! Όσα είχε πει η σύζυγος τους (video)

Τι είπε ο πρώην πεθερός του;

18 Δεκεμβρίου 2018 13:47
Κρήτη: Η αποφυλάκιση του παιδοκτόνου που είχε πνίξει τα 3 του παιδιά! Όσα είχε πει η σύζυγος τους (video)

Πριν από ένα μήνα αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Δομοκού, ο Γ.Μ., ο οποίος συγκλόνισε την Ελλάδα το 1999 όταν έπνιξε τα τρία του παιδιά στον Αλμυρό ποταμό στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 60χρονος πλέον παιδοκτόνος είχε καταδικαστεί σε τρεις ισόβια για την άγρια δολοφονία των τριών γιων του. Η οικογένειά του έχει ενημερωθεί για την αποφυλάκισή του, ενώ του απαγορεύεται να πάει στην Κρήτη.

Τον Σεπτέμβριο του 1999, ο Γ.Μ, τυφλωμένος από τον πόθο για εκδίκηση και υπό την επήρεια αλκοόλ άρπαξε τα τέσσερα παιδιά του από την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία τον είχε εγκαταλείψει και είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα του 19χρονου Αλβανού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (video)

Με το αυτοκίνητο του οδήγησε τη 12χρονη κόρη του, τον Γιάννη 10 ετών, τον Νίκο 4 ετών και το δίχρονο αβάπτιστο αδελφάκι τους για να πάνε βόλτα και κατέληξαν στον Aλμυρό ποταμό. Ξαφνικά έδεσε τα χέρια της κόρης του, στο λεβιέ για να μην μπορεί να κινηθεί, πήρε τα αγόρια στην όχθη του ποταμού και τα πέταξε στα κρύα και ορμητικά νερά του ποταμού. Στη συνέχεια, μπήκε στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε με την κόρη του στην περιοχή του Mοχού, όπου και την εγκατέλειψε.

Ο Γ. Μ. συνελήφθη την επόμενη ημέρα, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στα βουνά του Λασιθίου. Είχε κόψει τα γένια του προκειμένου να αλλάξει παρουσιαστικό και να παραπλανήσει την αστυνομία. Στους αστυνομικούς είπε ότι τα παιδιά πνίγηκαν από ατύχημα, αργότερα όμως υπέκυψε στις πιέσεις των αστυνομικών και ομολόγησε το φρικτό του έγκλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλείεται: Με ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό είναι παντρεμένος ο Στέλιος Μάινας!

Η πρώην σύζυγος του στάθηκε στην κόρη τους και μάλιστα είχε γυρίσει τότε ξανά μαζί της στο σχολείο. Πλέον η 50χρονη γυναίκα και η 32χρονη κόρη του συνεχίζουν την ζωή τους, ωστόσο οι μνήμες υπάρχουν ακόμα μέσα τους.

Ο πρώην πεθερός του μίλησε στην εκπομπή "Μαζί σου" πραγματικά οργισμένος.

Δείτε τα βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share