Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Έλενη Τοπαλούδη: Η συμπεριφορά των δυο κατηγορούμενων στο κελί που προκάλεσε ερωτήματα στο προσωπικό των φυλακών!

Τι κάνανε;

15 Δεκεμβρίου 2018 11:49
Έλενη Τοπαλούδη: Η συμπεριφορά των δυο κατηγορούμενων στο κελί που προκάλεσε ερωτήματα στο προσωπικό των φυλακών!

Αλλαγή σχεδίων φαίνεται πως υπάρχει στις συνθήκες κράτησης του 21χρονου και του 19χρονου που φέρεται να δολοφόνησαν την Ελένη Τοπαλούδη, στη, Ρόδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καψούρα η Αννίτα Πάνια και δεν είναι με τον...Νίκο Καρβέλα!

Ενώ αρχικά ο 21χρονος και ο 19χρονος προγραμματίστηκε να παραμείνουν σε εντελώς διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.

Έτσι, για την ώρα, οι δυο φερόμενοι ως δράστες παραμένουν μαζί, στον ίδιο χώρο, κάτω από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας και, φυσικά, σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους στο Φελλί Γρεβενών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Τοπαλούδη: Αποκάλυψη "βόμβα" για τον 21χρονο από την ίδια του την μητέρα!

Μάλιστα, σύμφωνα με τουλάχιστον τρεις μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι μεταξύ τους σχέσεις εμφανίζονται να είναι αρκετά καλές, χωρίς καμία προστριβή για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Ρόδο. Κάτι που έχει προκαλέσει πολλές απορίες και ερωτηματικά στο προσωπικό των φυλακών υψίστης ασφαλείας των Γρεβενών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share